Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką nietypową prośbe do ludzi z wysokim ratiem

Jeżeli macie postać z wysokim ratiem i rangą tak aby 30-50 kili nie zrobiło wam różnicy albo macie postac na której hackowaliscie

To prosze abyscie ze mna zagrali i dali sie zabijac bo zalozylem nowa postac gram uczciwie i mam slabe ratio co za tym idzie trudno mi dostac sie do jakiegos dobrego klanu .

To kto pomoże ?? oczywiscie beda plusy moj nick w grze Nocna-Furia moge grac nawet od zaraz jezeli ktos chce pomóc to piszcie albo w temacie albo na priv

Jeżeli gracie w Combata i także oglądacie forum to od razu zapraszajcie w grze

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Prosze tylko o pomoc chwilke czasu skoro niechcesz pomóc to na ch*j spamujesz na tym forum sobie pomagamy jestesmy prawie jak rodzina a ze ty siedzisz na tym forum i tylko hacki szukasz to nie moja wina

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

o.0 nie przesadzaj z tą rodziną ;) ja was nie znam xD

trochę głupi pomysł, bo za za duży kill streak możesz bana wyrwać, a powiedzmy sobie szczerze, a jeśli ktoś Ci pomoże to nie będzie mu sie chciało czekać np. az go zabijesz 10 razy potem on ciebie raz i znowu, ktoś po prostu sobie pójdzie na tv, wróci za jakiś czas poruszy muszką i znowu.

Opublikowano

o.0 nie przesadzaj z tą rodziną ;) ja was nie znam xD

trochę głupi pomysł, bo za za duży kill streak możesz bana wyrwać, a powiedzmy sobie szczerze, a jeśli ktoś Ci pomoże to nie będzie mu sie chciało czekać np. az go zabijesz 10 razy potem on ciebie raz i znowu, ktoś po prostu sobie pójdzie na tv, wróci za jakiś czas poruszy muszką i znowu.

No właśnie to wystarczy żeby wszedł do rooma niewiem na tryb eli do 100 albo capture the flag i moze sobie isc pooglądać tv albo poczytać książke

PS a z tą rodziną chyba faktycznie przesadziłem xD

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...