Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.czy moglibyscie mi dac sreeny jakie najlepiej skile robic na wizz/cler

2.czy skili clera mozna uzywac tylko w party

3.oco chodzi w farmie

4.jak na wizardzie urzyc skili clera

5.Jak zalozyc gildje i od kturego lvl to jest dozwolone

6.czy da sie kupic sobie i psowi plecak zeby u siebie miec 2 a pies by mial swoj jak tak to gdzie

7.czy ktos niemogl by mnie podexpic do 20lvl mam 15

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.czy moglibyscie mi dac sreeny jakie najlepiej skile robic na wizz/cler - masz duzo poradnikow na sro.com.pl

2.czy skili clera mozna uzywac tylko w party - wiekszosc mozna uzywac bez pt ale sa takie ktore mozna zarzucic tylko na inne chary a na siebie nie

3.oco chodzi w farmie - ze trzymasz poziom mastery o dana liczbe nizej niz poziom postaci

4.jak na wizardzie urzyc skili clera - zakladasz c-roda odpalasz bufy i zmieniasz na staffa

5.Jak zalozyc gildje i od kturego lvl to jest dozwolone -wiesz co moze nie zabieraj sie do tego na 15lvl :) lepiej dolacz do jakiejs

6.czy da sie kupic sobie i psowi plecak zeby u siebie miec 2 a pies by mial swoj jak tak to gdzie na 2czesc eq masz questa odsylam ponownie na sro.com.pl do dzialu questy i specjalne. Eq dla zwierzaka atakujacego nie kupisz mozesz kupic grab peta(zbiera przemioty za ciebie) on ma wlasne eq kupisz go w item mall'u

7.czy ktos niemogl by mnie podexpic do 20lvl mam 15 -serwer?

@offtopic czy mi sie zdaje czy takie problemy maja tylko ludzie co przyszli do silka z metina?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...