Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dowód] Metin2 Pl Sypie Się

xSaSux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam dla wszystkich grających informacje , Bynajmniej na Serwie Feniks Jinno . Informacje iż gdy wszedłem na spot ... Były tam same silny dziki sługa , dziki sługa . Przedstawiam to na filmiku

:)

Pozdrawiam xSaSux

:))

8395480.jpg

858900.png

Pozycja 7980 ;D Jest czym się chwalić .

Opublikowano

OMG WTF?! Nie zdziwie sie jak za kilka dni feniks padnie:P oby to byla tylko chwilowa awaria :)

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Czym ty to nagrywałeś ? Nie znam programu , który nagrywałby filmy w takiej jakości... Tutaj nawet nazwy servera i nicku twojej postaci więc ten film jest gówno warty <_< To , że pokazałeś monetę nic nie znaczy bo można ją łatwo wgrać na własnego serva... Jeżeli bym dawal filmik na którym nic nie widać to dodałbym screeny :angry: Nie mam teraz ochoty tworzyć postać na Fenku w Jinno więc ego nie sprawdzę :huh: Jeżeli filmik okazałby się jednak prawdziwy to można to wytłumaczyć eventem albo tym , że boty omijają te moby tak samo jak bezduszne :) Czasem jak wejdziesz na spot zaprzysiężonych w M1 to zobaczysz same bezduszne ^^

Opublikowano

Nagrywałem camtasia ale postanowiłem przerobić w movie marker bo za dużo warzyło . Nie jest żaden priv by nie było ...

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

To jest niby PL? I jeszcze Fenik ? haha

Przyjrzyjcie sie na filmiku pod mapa nazwe serwa :P Powinno by Feniks a tam w srodku nazwy jes albo O Albo C :P

Na privach tez mozna zrobic zolte to od isu .

Pyt do autora : A smoki były w tej bajce?

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Te nagranie jest prawdziwe... ponieważ ja też tam expiłem i też czasami się tak stało że byly same dzikie sługi o.O

banner-reklamowy.png

Wesprzyj akcję stop dzieciom neo i wklej ten obrazek do swojej sygnatury !!!

Link do obrazka: 

http://i2.pinger.pl/pgr372/0fc6015900185aa949fc592b/banner-reklamowy.png

Tylko neo daje - za nic jeśli nim jesteś TO DAJ - (mi nie zależy)

Jeśli nie jesteś neo to daj + (mi nie zależy) 

Wejdz na strone : 

http://www.stop-neo.yoyo.pl/

Opublikowano

Przepis na Gofry :)

Składniki:

2 szklanki mąki

2 szklanki mleka

2 jajka

1 łyżeczka proszku do pieczenia

5 łyżek oleju

szczypta soli

Cukier puder do posypania

Sposób wykonania:

Oddzielone żółtka należy zmiksować z mlekiem, mąką, proszkiem do pieczenia, olejem oraz solą na jednolitą masę.

Kolejno ubijamy na sztywno białka i mieszamy z wcześniej przygotowanym ciastem.

Gofry pieczemy w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy do osiągnięcia pożądanego koloru (na rumiano: około 6 minut) i podajemy z cukrem pudrem lub konfiturami owocowymi.

@Edit

Jak smakują ?? :D

widzewsygname.jpg
Opublikowano

dam dupy że to pl an początku widać lv i nick tylko trzeba sie przyglądnąć macie tu w jakim czasie : 0:04 Tu widać

@edit up dzięki ide se gofra zrobic :D

Opublikowano

jednak to Pl przypatrzcie sie widać cos jakby level postaci,a niech sie sypie moze w koncu przestane grac w to gowno bow ciaglo mnie okropnie!

Opublikowano

Ale wy problemy robicie :) to te chinskie farmboty!!! one ustawiaja co maja bic a czego maja nie bic , np tak bylo na generalach , tam gdzie zazwyczaj sie respia Jin Hee to bocik odznaczyl funckje bicia bezdusznych jin hee , i bylo ich od zajebania ^^ w tym przypadku bot odznaczyl dzikie slugi i silne , i tak pozostawalo ;] gdybys ubil troche ich to bys zobaczyl ze by sie zrespily wszystkie mooby,pozdrawiam :D

Opublikowano

Nagrywałem camtasia ale postanowiłem przerobić w movie marker bo za dużo warzyło . Nie jest żaden priv by nie było ...

TOTAL VIDEO CONVERTER > KONWERUJESZ DO FORMATU MP4 HD I MASZ DUZO MNIEJSZY PLIK Z DUZA ROZDZIELCZOSCIA

Opublikowano

Ostatnio też widziałem cały spot w silnych dzikich sługach....tyle , że na s4....i zauważyłem , że boty ich nie biły a jak zabiłem ja i pokazały się inne to boty znów expiły!

Pozdrawiam , wyjaśnione , zamknijcie , cześć...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

To wiem a byście mi uwierzyli mam na kompie orginał wiec jeszcze raz wstawie .

8395480.jpg

858900.png

Opublikowano

Ostatnio też widziałem cały spot w silnych dzikich sługach....tyle , że na s4....i zauważyłem , że boty ich nie biły a jak zabiłem ja i pokazały się inne to boty znów expiły!

Pozdrawiam , wyjaśnione , zamknijcie , cześć...

Więc wszystko jasne. Boty mają ustawione, żeby silnych dzikich sług nie biły, a się co jakiś czas respiły. Po jakimś czasie większość spotu była w silnych dzikich sługach. Boty biły pozostałe moby do respa dzikich, a później zostawiały. Aż w końcu doszło do tego, że cały spot był w dzikich sługach.

Opublikowano

Filmik nagrywany 4 kompaktowym odkurzaczem do spawania mebli. Pozdro

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...