Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Aiwnet] Mody , Tool'Y...

GunzAlex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chce udostępnic pare dodatków do AlterIwNet mw2

ADMIN TOOL

Dzięki niemu można zmienic:

Mape

Tryb gry

Ilosc puntkow , ilosc rund , limit czasu

FOV

Można też:

Otworzyc konsole

wyrzucic/zbanowac gracza z servera

Jak Go użyc:

1.Włacz admin toola (uruchom jako admin win7/vista)

2.Wlacz mw2

3.Jak Będziesz hostem nacisnij * na num locku zeby sie pojawilo menu num - w dół , num + w góre , * zeby zatwierdzic , num / zeby anulowac

pobierz.gifvirustotal_icon.png

HOST TOOL

Możliwosci:

Dzięki temu tool'owi mozemy byc hostem kiedy nam sie zechce

Jak Go użyc:

1.Włącz host tool'a (uruchom jaki admin win7/vista)

2.Wejdz do trybu jakiego chcesz

3.Nacisnij F3 by hostowac gre (w roomie nie powinno byc nikogo oprócz ciebie) F4 by zmienic ustawienia rooma , F5 zeby nas nie przerzucilo do innego roomu gdzie są inne osoby

ZOMBIE MOD [bETA]

Tutaj mamy jeden z pierwszych zombie modow na alteriwnet

Na początek troche o nim opowiem :)

jest to jak by gun game i zombie mod w jednym D: bo za zabicie zombie dostajemy punkty a punkty mozemy wymienic na lepsze bronie lub kupic amunicje

nie stety po smierci punkty sie nie zapisują :(

zombie mają tak - kazdy zombie ma termowizje , i M9 bez amunicji z tactical knife'em , zombie też mogą zdobywac punkty , za punkty mogą kupic nóz do rzucania , więcej HP

ogolem na mapach jest więcej FOG'u i dzwiękow , widocznosc jest ograniczona na początku rundy bronie trafiaja sie losowe

Jak Go użyc:

1.Włącz MW2

2.Odpal Injectora z folderu z modem

3."Zinjectuj" MW2_Modder.dll do iwmp4.exe (za pomocą FINJECT który jest w folderze , uruchom jako admin win7/vista)

4.Kiedy będziesz hostem mod automatyczne sie właczy (czasami są crashe) zeby wylaczyc mod wystarczy wylaczyc i wlączyc gre

pobierz.gifvirustotal_icon.png 11/42 o.O

MOD PACK

Możliwosci:

To jest mod pack do IWnet

zawiera kilka fajnych modów dzięki ktorym gra robi sie ciekawsza

Jak Go użyc:

1.Wypakuj mods.rar do folderu z grą (po wypakowaniu u mnie to wygląda tak C:\Program Files\CallOfDutyMW2\mods)

2.Wejdz do gry

3.Alt+Tab i wpisujesz w konsoli fs_game mods/<nazwa moda>; vid_restart np: fs_game mods/AlienVSPredator; vid_restart (mozemy też to zrobic w inny sposob , otworzyc konsole za pomocą admin toola - ctrl+v i enter)

Mody nie są moje , tut w calosci wykonany przezemnie GunzAlex™

Bede staral sie jak najczesciej dawac jakies update'y i nowe tooly bądz mody

Mam nadzieje ze modek zdejmie mi pare % z profilu ;)

Licze też na Plusiki od was :D

GunzAlex.png
Opublikowano

Gó***, nie post! Do poprawy!

A sam temat nie potrzebny! Przecież jest spis wszystkiego i opcja szukaj! Troszkę wysiłku nie zaszkodzi <_<

Zombie Mod usuń bo i tak będzie nowa wersja niedługo ;)

Jeszcze jedno! <_<

Piszesz AlterIWNet, a chcesz Mod Loadera używac?! WtF? Idź wiadomości pooglądaj, bo niedoinformowany jesteś -.-

Opublikowano

Gó***, nie post! Do poprawy!

A sam temat nie potrzebny! Przecież jest spis wszystkiego i opcja szukaj! Troszkę wysiłku nie zaszkodzi <_<

Zombie Mod usuń bo i tak będzie nowa wersja niedługo ;)

Jeszcze jedno! <_<

Piszesz AlterIWNet, a chcesz Mod Loadera używac?! WtF? Idź wiadomości pooglądaj, bo niedoinformowany jesteś -.-

widac ze huj wiesz o czym pierdolisz

lepiej miec wszystko w jednym niz lazic i szukac , gdzie w więkoszsci jest duzo mniej informacji i linki wygasły

tak pisze alteriwnet i chce mod loadera uzywac

jak cos ci nie pasuje wystarczy ALT+F4 i juz nie będziesz mial zadnych problemow

@2XUP

mała pomyłka xD już naprawione :D

GunzAlex.png
Opublikowano

kikoloko czy chój wiec jak tam, weź wyluzuj bo chyba masz okres. I nie właź w dupę kidmodowi. A co do postu to całkiem fajnie bo wszystko zebrane do kupy, tylko skanów brakuje.

Opublikowano

ta piczka ma okres nie zwracajcie uwagi...

mam pytanie dotyczące host toola, jak już odpalę mój serwer to żadna osoba się nie łączy ze mną ? wyskakuje komunikat "wróg polegnie za 20 sekund" i gra się kończy WTF ?

Opublikowano

mam pytanie dotyczące host toola, jak już odpalę mój serwer to żadna osoba się nie łączy ze mną ? wyskakuje komunikat "wróg polegnie za 20 sekund" i gra się kończy WTF ?

Tak to jest jak dzieci +7 dopuszcza się do internetu :( Na steam czy Alter? Alter to nie wiem, na Steam to pewnie przez bana.

Nolife <_< Do szkoły lepiej idź! Do 1 września jeszcze troszkę! Może się załapiesz...

Opublikowano

no wlasnie tak bywa :/ bo nikt nie wchodzi

jesli masz slabego neta to zwykle tak jest ;d

ale pare razy tak zrob to ludzie wejdą xD

to jedyna wada tego programu :/

GunzAlex.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...