Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Dział Flyff Online

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy powinien powsta? dzia? Flyff Online?

• Tak
    • Nie
      0
    • Nie Wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Chciałbym wam zasugerować dodanie działu Flyff Online

Troszkę o grze :

Flyff Online ( Flyff For Fun ), jest grą z gatunku MMORPG stworzoną przez koreańską firmę Aeonsoft. Flyff odróżnia się od innych gier MMORPG możliwością latania i walki na desce, miotle lub innych pojazdach, a także bajkową grafiką i dużą ilością szczegółów, potworów i przedmiotów.

We Flyffie po osiągnięciu piętnastego poziomu każda postać ma prawo wybrać jedną z czterech klas. Na początku jednak zaczynamy jako Vagrant. Do czasu osiągnięcia tego piętnastego poziomu grając naszym Vagrantem opanujemy podstawy gry. Zanim przejdziemy dalej mam radę - grając Vagrantem nie rozdawajcie punktów umiejętności ( skill points; sp ), ponieważ nie są wtedy prawie w ogóle przydatne, a po piętnastym poziomie mamy ich więcej na rozdanie. Oczywiście ta reguła nie tyczy się statystyk, ponieważ restartują się po osiągnięciu pierwszej profesji ( 1st job ). Moim zdaniem najlepszym buildem ( budową postaci ), czyli sposobem rozdawania statystyk dla Vagranta jest dodawanie do piętnastego poziomu włącznie wszystkich punktów w siłę ( STR ). Warto wspomnieć, że co poziom owych punktów dostajemy 2.

Wyżej wspomniałem o klasach, które są dostępne po piętnastym poziomie. Oczywiście najpierw trzeba zrobić pół godzinny quest ( zadanie ), a potem cieszyć się nową profesją. Następny wybór czeka nas dopiero na sześćdziesiątym poziomie. Wygląda to tak:

a) Mag ( Magician ) --> Mag Żywiołów ( Elementalist ) lub Mag posługujący się czarami psychicznymi ( Psy ).

b)Wojownik ( Mercenary ) --> Mistrz Dwóch Ostrzy ( Blade ) lub Rycerz ( Knight ).

c) Asyst ( Assist ) --> Ring Master ( Wspomagacz dający błogosławieństwa oraz posiadający czary leczące ) lub Billposter ( Nie wiem jak go nazwać… Słynie z ogłuszania przeciwników swoją „kamienną” ręką. )

d) Akrobata ( Acrobat ) --> Yoyo Master ( Mistrz Jojo ) lub Ranger ( Mistrz Łuku )

Gra posiada ciekawy system poruszania się – można latać, to coś co zachęciło mnie do zainstalowania gry. Po osiągnięciu dwudziestego poziomu możemy kupić latającą miotłę lub deskę u NPC Station, który jest w każdym mieście. Dzięki tej wspaniałej umiejętności poruszamy się dosyć szybko , możemy atakować latające potwory jak i innych graczy w powietrzu. Jakby tego było mało raz w tygodniu organizowane są Tęczowe Wyścigi. Wpisowe wynosi tylko jeden milion, a nagroda to jakiś tam procent wszystkich wpisowych. Jeżeli mamy najszybszy z możliwych pojazdów latających ( a jest ich wiele ) to warto się pokusić.

Administratorzy gry prawie codziennie wprowadzają nowe łatki oraz Eventy ( konkursy ), z których nagrody są naprawdę miłe. Bardzo urozmaica to całą grę i można się nieźle dorobić.

Zadań we Flyffie nie jest strasznie dużo co jest wielkim plusem. Nie wiem jak was, ale dla mnie wykonywanie zadań jest nudne i liczy się tylko efekt końcowy, czyli nagroda za to co zrobiłem. Tutaj zadań jest dosyć mało i można pokusić się by zrobić je wszystkie.

Cheaty, Bugi, Boty :

Istnieją takie jak :

Teleport Hack,

AutoHealer,

Speed Hack,

Quick Step hack,

Fast Walker hack,

Haste hack.

Itd... :)

Istnieją także prywatne serwery owej gry.

Screeny z gry :

Event :

flyffScreenshot2.jpg

Strój :

flyff00011ka8.jpg

Prywatny Serwer :

3150936_ce038f1aa607ea40ce6a0de3c0b99622.jpg

Środek Transportu :

flyff00011lu1.jpg

Proszę o rozpatrzenie propozycji.

Opublikowano

rozumiem ze podjalbys sie wrzucania cheatow do owej gry

No miejmy nadzieje ^^.

top@ bez sprawdzenia gry, nie powiem tak czy nie. Pobiorę i zobaczymy :)

Opublikowano

także jestem na tak, grałem kiedyś w tę grę, niezbyt mi się spodobała, ale co tam, są hacki, jest ktoś kto będzie uploadować, może dojdą także gracze więc możecie go zrobić ;)

Legenda
Opublikowano

Cheaty są gra wygląda całkiem ciekawie i jak wiadomo nowy dział i forum znowu się rozwija.

Jestem na Tak.

Opublikowano

Jestem za

+/- tego działu :

+ Rozwój Forum

+ Bardzo prawdopodobe pojawienie się nowych graczy w Flyffie

-Nie widze :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...