Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Baza Danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Kiedyś dawno stawiałem własny priv taki "dla jaj".

Miałem pobrane pliki serwerowe, niestety wywaliłem archiwum a zostały mi tylko te które używałem wcześniej.

Kolejny problem pojawia się gdy chce uruchomić serwer na nich. Coś w bazie danych podejrzewam jest zepsute przez co dostaje ciągle komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" (kiedy podaje poprawne dane, kiedy podam jakieś konto które nie istnieje w bazie wyskakuje bym sprawdził wejścia) Przeszukałem google, znalazł kilka tematów na innych forach i jeden podobny na mpc, niestety nie było w nim rozwiązania a temat zamknięty.

Podejrzewam że jest to spowodowane tym że po wpisaniu komendy ./start dostaje zwrot... "Connection refused"

Naprawianie tej bazy jest raczej bez sensu ponieważ z tego co pamiętam to prawie wszystkie znaczące tabele były zmieniane :/

Zacząłem pobierać pliki serwerowe ale nie mam turbo neta i potrwa to jeszcze kilka godzin.

Proszę więc o upload "świeżej" "czystej" bazy danych, taka jak jest na początku z użytkownikiem rain tylko itp. Myśle że domyślacie się ocb. :) Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...