Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze Zrobieniem Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc^^ mam kolejne pytanie co do mojego prawie dzialajacego serwera xD teraz to juz nie laczenie sie z serwerem nie laczenie z navicatem ale z GM;/

poniewaz ja robie tak: wlaczam moj serwer na navicat, daje: account pozniej znowu account mam tam konto dobrze zrobione bo sprawdzalem <^^> i konto dziala;]

lecz tu zaczyna sie psuc. wlaczam common, nastepnie GMhost tam zmienilem na moje ip czyli x.xx.xx.103 < tzn nie z koncowka 100> mam nadzeje ze takie ma byc. < z koncowka 100 sprawdzalem ale slyszalem ze nie ma byc 100 na koncu> wiec GMhost mamy. ja korzystam z tego http://www.mpcforum.pl/topic/65764-tut-jak-zostac-gm/ wiec teraz GMlist. nie wiem czy dobrze teraz robie bo robie tak, widze ZE NIE MA mojego konta bo go poprostu nie ma. wiec go tutaj tworze, < chyba dla tego robie źle> no i w w tabeli mconcactIP wpisuje swoje ip takie jak wpisanelm w GMhost. wlaczam metina < po restarcie serwera> a GM ani widac na zadnej postaci. moim zdaniem problem tkwi w tym ze w tabelce GMlist nie pokazuje mojego konta ktore utworzylem w account. troszke to tak napisalem haotycznie ale da sie zrozumiec. jak by bylo cos nie jasne wystarczy powiedziec postaram sie wyjasnic. a jak mowilem ja mysle ze to wina tego ze nie pokazuje mojego konta w GMlist. bardzo prosze o odpowiedz i pomoc;] za odpowiedz i pomoc daje +;] chyba ze ktos zbiera - to jak kto woli;]

pozdro

Opublikowano

dodajesz nowy wiersz ( taki + na pasku ), potem wpisujesz 1 to numer, drugie ID konta, na którym jest postać, trzecie to login postaci na której ma być GM, potem te IP i na końcu wpisujesz implementor.

57199140501148694665.png

Opublikowano

aha czyli jak utworze konto w account to musze zrobic to samo w gm list tzn przepisac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...