Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba Nie Używać 1 Hit!

SpiritD3a6

Czy jesteś za tym żeby usunoć 1 hit?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym ?eby usuno? 1 hit?

• Tak,bo ci co czituja to totalni idioci
      16
    • nie,bo jestem cziterem^^noobem i dzieckiem neo
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką duża prośbe poco wy używacie 1 hit jak przez was Privy usuwają tak naprawde to tylko niszczy privy nic pozatym

A co z tego macie Perma Lub jakaś szkate warta z (zależy od serwera)

Ja jestem za tym żeby to wogule tego nie było Wogule kto to zrobił dla mnie to skończony idiota

A potem dzieci nie umieją grać i wchodza z 1 hit i potem nie da sie grać albo lagi są

A potem dziecko się cieszy bo bossa ubiło z 1 hita...

Jak nie umiesz grać to w to nie graj Proste^^

Poco czitujesz?Sprawia ci przyjemność?

Czasami można se pomóc mh jak nie chce ci się gdzieś chodzić ale poco 1 hit uzywac albo jakies yang bugi czy inne pierdoły

Szanuje tych co mnie popierają a tych co czitują ignoruje...

Dziękuje za wysłuchanie:)

Opublikowano

Nie, bo jestem cziterem ultra hax!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nasza strona powinna nazywać sie AMPC Anty Multi Player Cheats XDDD

76561198014515809.png

Opublikowano

Heh, niby jak maja to usunąć ?

wywala z forum to my to tak i tak wystawimy wiec temat nie potrzebny

Opublikowano

Noi co mnie to wali że moge być wyśmiewany Ale chce wiedzieć jakie chociaż tu neo grają

Dokładnie Połowa to grać nie umie bo jeżdza na 1 hit i myśla że sa PRO

Ja tylko uświadamiam was jakie gówno wy robicie czitująć

Jakie sa tego + i -

+Masz radoche^^

+masz satysfakcje ubitego bossa...

-Masz bana PERMA

-Wyzywają cie ludzie od ...

-Robisz z siebie nooba

-Itp...

Opublikowano

Perma? lol... straszysz tylko... to pochwal sie noobq jaki miałeś lvl na starym longjuyt2 gdy nie było jeszcze tyle neo

76561198014515809.png

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Forum o hackach botach bugach itp czego sie spodziewasz? ze do konca istnienia forum bedzie tyko jakies mh? czlowieku zastanow sie troche...

biatch.png
Opublikowano

Mam taką duża prośbe poco wy używacie 1 hit jak przez was Privy usuwają tak naprawde to tylko niszczy privy nic pozatym

A co z tego macie Perma Lub jakaś szkate warta z (zależy od serwera)

Ja jestem za tym żeby to wogule tego nie było Wogule kto to zrobił dla mnie to skończony idiota

A potem dzieci nie umieją grać i wchodza z 1 hit i potem nie da sie grać albo lagi są

A potem dziecko się cieszy bo bossa ubiło z 1 hita...

Jak nie umiesz grać to w to nie graj Proste^^

Poco czitujesz?Sprawia ci przyjemność?

Czasami można se pomóc mh jak nie chce ci się gdzieś chodzić ale poco 1 hit uzywac albo jakies yang bugi czy inne pierdoły

Szanuje tych co mnie popierają a tych co czitują ignoruje...

Dziękuje za wysłuchanie:)

HaHaHa

Pewnie nie umie zainstalować 1HIT Killera i tera chce żeby jakiś modek zlitował się nad nim i usunął wszystkie 1hit.

Rozumowanie tego idioty: Haha jak ja nie moge mieć 1hit to nikt go nie może mieć :>

Opublikowano
Opublikowano

Nie chcesz żeby ktoś Ci kradł bossy 1hit killerem albo kickował Cię to zrób swojego priva daj zaufanym kumplom i proste..

Ja gram tylko na serwerze kolegi, a jak mi się nudzi, to przerzucam się na drugiego clienta i idę na taki CSYT2 czy tam YT2Game i wk*rwiam wszystkich ; )

Multi Player Cheats. - forum dla cheaterów więc skoro Ci przeszkadzaja to co tu ku*wa robisz?

Na 100% jechałeś na mh, em2, lub np. skillhacku, wiec skończ płakać bo także nie jesteś bez winy. Jesteś cheaterem tak jak inni .

Co do ankiety - żałosna jak ten cały temat.

"Czasami można se pomóc mh jak nie chce ci się gdzieś chodzić ale poco 1 hit uzywac albo jakies yang bugi czy inne pierdoły" A jak mi się nie chcę ubijać bossa? To sobie mogę pomóc 1Hit'em ;].

Z tego co mi wiadomo MH w jakimś stopniu obciąża serwer, więc także przyczynia się do jego niszczenia. Sam zaprzeczyłeś sobie.

"Poco czitujesz?Sprawia ci przyjemność?" Używanie MH to nie cheatowanie? Ciekawe.

Opublikowano

Polska to naprawde dziwny kraj tak nieraz gram na innych privach nie polskich to widze ze all normalnie graja nie ma spamu itp.

a tutaj tylko walka walka ciagle wakla

kazdy kazdego wyzywa

ciagle rywalizacja itp.

Tam kto ma hacki dzieli sie tylko z kolegami

a tutaj

1 neos dostanie to w rece i rozda all ludzia bo powie 'nie gram w ten syf to co mi tam'

prawda jest taka ze wiekszosc Polakow ktora gra w metka to neosy 10-14 letnie ktore nie umieja sie zachowac

gdyby przynajmniej 50% Polakow grajacych w metka mialo po 17+ lat to by juz byla rewolucja ...

UP

Popieram Cie lecz i tak to nic nie zmieni

1 hit killer jak wyszedl to juz nie ma odwrotu chyba ze wprowadza jakies zabezpieczenie na privy wtedy kto zrobi dedyka to bedzie je mial

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

SpirytusTM

i reszta co są za tym żeby nie używać

1hit

Hahaaha

to jest Forum z Hackami Botami itp..

więc niemacie sie poco wysilać bo i tak zostaniecie wyśmiani

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano
Opublikowano

Koleś to forum o takich rzeczach i nikt nie usunie tego.

Jak się nie podobają cheaty itp to po chuj tu jeszcze siedzisz ? Wypierdalaj na PL'a poszukać exp botóów i podkabluj GM'owi, może będziesz szczęśliwy.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...