Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Korea - Pokój Spotkań

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce zrobić temat w którym można by się umawiać na wspólna grę w WarRock Korea, sam nie lobie grać bez żadnego polaka w drużynie..

Więc tak dajemy:

- Swój nick

- Kontakt

fOXkIDS10

21815786 GG

dz1kiw0nsz SKYPE

76561198090890807.png

Opublikowano

Tylko nick ba gadu nie używam :)

Ale siedze (czasami) nawet do 6 h , wiec nie powinno być problem mnie złapać.

Zawsze 1 serw m4gicznyPL , mialobyc m4gicznypolak0 ,ale by sie nie zmiescilo ;d

ots.png

Opublikowano

BEDE JUTRO O 9-10 RANO , jak cos jezeli bedzie to na pargonie dogifht ,jak nie to cqc ;d Mam nadzieje ze ktos bedzie ^^

ots.png

Opublikowano

ej podobno od 8 leva można klany robić , mam 13 prawie 14 , na 14 zrobię klan , jeśli znajdę ekipe ... Wstępnie: Są jacyś chętni ? (Ps:Na avku klanowym nie będzie niestety nic z PL ... chyba nie chcemy oll bana wylapac :))

ots.png

Opublikowano

ejj dodalem was na nexonie , dodajcie tez lavi25 i banshee2 , to narazie jedyni polacy jakich spotkałem (19h gry)

ots.png

Opublikowano

Klan zrobiony ,ale na szybkości z rana o edytuję dekoracje i zmienię znaczek :) ,jest jakiś dobry grafik ? Potrzebny avek 51x51 , a najlepiej z jakąś ciekawą czcionką OTS :)

Wszyscy stąd macie już zapy na nexon guild :) Czekam na 1-szego członka , potem obsadzimy stanowiska.

ots.png

Opublikowano
http://guild.nexon.com/Warrock/OTS link do klanu , nie będziemy zalogowani . W lewym górnym rogu wyświetli nam się avatar klanowy (tymczasowy) a od ciemniejsze szare pole , na którym będą 2 linijki tekstu (korean) , klikam tą na dole (ciemniejszy kolor) przeniesie nas do okna logowania.Po zalogowaniu , znowu zostaniemy przeniesieni na stronę klanową ,i na tym samym szarym polu , będzie widać ,że jesteśmy zalogowani.Klikamy pod naszym nickiem (wciąż te same szare pole) ostatnią linijke tekstu ,co powinno nas przenieść do strony z "formularzem" , coś w rodzaju podania , uzupełniamy tam swój nick a w treści wpisujemy byle co ;p , większość z was (tych którzy podali swoje nicki) mają już u siebie ,zapy więc zostaną automatycznie dodani , jednak jeśli ktoś nie ma zapa , będzie zmuszony poczekać na akceptacje podania przeze mnie, lub kogoś z zarządu :] No , to cóż : Dołącz i Ty ! :) Ps: Kto będzie wieczorem ? :P Tak żeśmy na zombie z ekipą klanową , koksili , prawie 16 wave ;] a od 7 air afkował ;p

ots.png

Opublikowano

Seba jak ten avek , bo chciałem dzisiaj reklamę klanu jakaś wyskrobać ;p s:Gramy ;x? Z klanu ja tylko jestem ;d

ots.png

Opublikowano

no nawet nawet , niestety nie ma miejsca żeby wrzucić nowy avatar (śmieszne... 12kb w tą czy w tamtą ,no ale cóż) 50% clan lvl i zwiększy nam się upload o 5MB .

ots.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...