Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czyjes konto ;] i chce szybko zmienic na moj e-mail bez potwierdzania zmiany e-mailu?

Zna ktos na to bug czy cos ? daje +++

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

po co mam sie dzielić bugiem, jak zaraz wszyscy bedą go mieli i życia nie będzie znowu

Lol jacy egoiści na tym forum jesli nie chcesz sie dzielic kurwa to sie niechwal ze wiesz debilu !!!

Nieznosze takich ludzi <_<

^^

Opublikowano

po co mam sie dzielić bugiem, jak zaraz wszyscy bedą go mieli i życia nie będzie znowu

Za takie pierdzielenie dostajesz warna za spam... Nie chcesz się dzielić to nie chwal.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Typowy syndrom 10letniego dziecka... Mówi, że coś ma, a potem nie chce się podzielić. Pytanie: Po co on to mówi ? Żeby przylansowac ?? ;>

A na końcu okazuje się, że jednak nie zna żadnego sposobu ...

@top

Nie nie ma, już od dawna

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Proszę :)

1.Logujemy się na metin2.pl i na konto , które chcemy haknąć :)

2.Zmieniamy e-mail na nowy ,

3.Potwierdzamy na nowym e-mailu zmianę ( cały czas siedzimy na koncie ofiary ) ,

4.Piszemy do ofiary , że się rozmyśliliśmy ,

5.Ofiara anuluje zmianę emaila , wtedy wchodzimy na jego koncie na zmianę adresu email ,

6.Wpisujemy nasz email na , który zmieniliśmy wcześniej i nowy na który chcemy zmienić :) ,

7.Na nowym emailu potwierdzamy zmianę i ofiara nie ma możliwości przypomnieć hasła ,

8.Cieszymy się z nowego konta .

Czy tak trudno poszukać na forum uczcie się szukać ludziska ! , nie tylko że ktos wam daje gotowca :]

reflink

Opublikowano

Proszę :)

1.Logujemy się na metin2.pl i na konto , które chcemy haknąć :)

2.Zmieniamy e-mail na nowy ,

3.Potwierdzamy na nowym e-mailu zmianę ( cały czas siedzimy na koncie ofiary ) ,

4.Piszemy do ofiary , że się rozmyśliliśmy ,

5.Ofiara anuluje zmianę emaila , wtedy wchodzimy na jego koncie na zmianę adresu email ,

6.Wpisujemy nasz email na , który zmieniliśmy wcześniej i nowy na który chcemy zmienić :) ,

7.Na nowym emailu potwierdzamy zmianę i ofiara nie ma możliwości przypomnieć hasła ,

8.Cieszymy się z nowego konta .

Czy tak trudno poszukać na forum uczcie się szukać ludziska ! , nie tylko że ktos wam daje gotowca :]

Nie chce nic sugerować, ale.. ten sposób już chyba nie działa .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

a w tej bajce były smoki:)?

co do tematu to nie ma bugu ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...