Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchamianie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze,

Mam taki problem...

Normalnie uruchamia mi się serwer do (przez virtual) do czasu gdy mam wpisać ./start...

wppisuję to i co chwila to samo mi się pojawia i nie loguje do metina :(

2. Pytanko...

Mam to navicat i co zrobic żeby te konta robic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

konta sie robi w navicat masz racje robisz tak: account account < nie wiem moge sie pomylic w literach bo mowie z pamieci> i tam masz zazwyczaj kilka kont na dole po lewej masz taki maly pasek, tam masz tak '+' klikasz na to dodajesz uzupelniasz i masz

Opublikowano

grajac samemu na serwerze, albo wogole nie wiem co to ma do znaczenia na tych kontach co tam pisze jest password. tam jest dany kod skopiuj go i wklej do twojego, to jest haslo 12345

aha a jak chcesz zrobic GM wchodzisz < od pocztku navicat> common gmhost tam pokaze ci sie ip w lewym gornym roku. tam zmieniach na swoje ip. pozniej dajesz na dole takiego 'ptaszka' ta fajke co zapisuje to, po zamknieciu tej listy masz gmhost i gmlist otworz to GM list. jak tam jest twoje konto sprawdz jakie jest ip. zrob tam twoje ip i zapisz. ja tak robilem i mialem dobrze moge sie w czyms mylic ale w smie mialem juz 4 GM xXdD pozniej sie logujesz i na nowej postaci < albo istniejacej> masz GM. aha musisz serwa zrestartowac bo inaczej GM ne ebdzie jeszcze. jesli o to ci chodzilo to fajnie ze pomoglem;]

Opublikowano

No to już wiem jak dać... ale kurde co zrobić żeby móc dawać! BO MAM CZYSTEGO NAVICATA! BEZ OPCJI DAWANIA!////

POMÓŻCIE TEŻ Z TYM CO ZROBIĆ PRZY URUCHAMIANA? BO CIĄGLE TO SAMO MI SIĘ ŁADUJE :( już 15minut tak sie robi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...