Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Connection Refused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie :( próbowałem naprawiać tabelki, robiłem tak że wpisywałem po loginie : netstat -ats jakoś tak i nic :( prosze o pomoc dam + i 5 za pomoc lub minusy jak kto woli... :)

Opublikowano

Może być coś zwalone w plikach w folderze hongkong (ftp). To może być przyczyną

a możesz powiedzieć jak to naprawić plz będę ci bardzo wdzięczny

@edit

i jeszcze pytanie jak ja mam wejść do bazy z tym connection refuset jak nie moge wpisać /etc/rc.d/netif restart bo ciągle to wyskakuje :((

Opublikowano

do edycji plików typu mob_drop_item.txt i innych z tego folderu i folderów dalszych czyli np. map używaj programu notepad++. sprawdź tez czy w sysinstallu wszystko na pewno masz dobrze. Pozdrawiam

57199140501148694665.png

Opublikowano

do edycji plików typu mob_drop_item.txt i innych z tego folderu i folderów dalszych czyli np. map używaj programu notepad++. sprawdź tez czy w sysinstallu wszystko na pewno masz dobrze. Pozdrawiam

ok zrobione thx za wysiłek ale lepiej było od nowa stawiać priva prościej :) mam tamte konta itp. tamtą baze więc nic się nie zmarnowało xD ale mam pytanie bo już to zrobiłem ale jak zwiększyłem raty dropu yang to wypadają yangi tylko jak się je zbierze to się nie wyświetla otrzymałeś xxx yang i nie ma ich w eq :((((( pomożesz dobry człowieku ???dam + i 5 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...