Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialem stworzyc keyloggera ale nie wiem jak wyslac info z programu mailem.

Moze ktos zna funkcje lub jakas biblioteke?

Beda + lub - jak kto woli

iphone-ma_eqxxwq.png

iphone.jpg

Uwielbiam Justina Biebera, oglądam Telewizję Trwam, żebrzę o plusy i mam parcie na moda.

Opublikowano

jest to dll które po dodaniu do procesu się sprawdza.. pass i tak jest na widoku, na tym serverze nie ma nic ciekawego nawet jesli udaloby sie komus wejść, głownie logi hasło moge w kazdej chwili zmienic przez panel do ktorego jest inne hasło. dll'ke chronię własnymi metodami i najnowszą themidą, więc jak nie jesteś baardzo zaawansowany to nici :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego chcecie to robić w c++. Wystarczy prosty skrypt w php, a następnie wysłanie żądania metodą POST z poziomu waszego programu. Skrypt zapisze wszystko na serwer a wy nie będziecie się musieli martwić o hasła. moim zdaniem było by prościej.

Sorry za odkop, nudzi mi się.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...