Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z warcraftem po jakims czasie grania czasem po 10 czasem po 40minutach po prostu sie zawiesza albo odrazu resetuje komputer jak to naprawic?

Kiedys gralem na tym samym komputerze z tymi samymi częsciami i nie bylo problemu

Nie zacina sie ani nie resetuje na innych grach

Gra jest dobra.Na laptopie nic sie nie dzieje poza tym orginalne plyty

Procesor intel pentium 4 2.66 Ghz karta graficzna ati radeon 9600 pro 128 mb 1280 ddram

Nie mam wirusow Formatowalem dysk

Gram na najwyzszych detalach wogole nie przycina warcraft III nie ma duzych wymagan

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A sprawdzales czy to Warcraft ci resetuje kompa? Moze te cos innego...

Np co ? tylko jak gram w w3 to sie zacina albo resetuje

Opublikowano

Próbowałeś robić reinstalla Warcrafta ? Jeżeli nie to zrób i napisz czy błąd nadal występuje.

Instalowalem go juz z 6 razy

PS.

to nie przez karte graficzna kupilem nowa i dalej to samo

Opublikowano

Mówisz, że kiedyś grałeś na tym samym kompie i ci działało, od tego czasu kupowałeś nowy sprzęt ? Wgrywałeś nowego windowsa ?

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Mówisz, że kiedyś grałeś na tym samym kompie i ci działało, od tego czasu kupowałeś nowy sprzęt ? Wgrywałeś nowego windowsa ?

Sprzet mam ten sam no teraz nowa karta graficzna ale co do windowsa nie jestem pewien na pewno ta sama wersja ale moze z innej pplyty ale na innym kompie chodzi normalnie

Opublikowano

UP

Może cos z kartą graficzną nie tak i temu nie chodzi, zainstaluj do niej najnowsze sterowniki.

kupilem nowa karte i jest to samo sterowniki oginalne z plyty a kupilem ostatnio to chyba nie sa stare kiedys przeciez gralem na tych sterownikach a;e pojawilo mi sie ostatnio niebieskie tlo i pisalo DRIVER_IQL_NO_...(nie wiem co tu pisalo)_OR_ EQUAL ale z karta jak by byly problemy to na innych rzeczach tez by byly problemy

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...