Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam dmg hacka na PL ale mam mieć tylko 3xhity z konia bez skilli itp ma być to na ninje kobite.

Sory że nie pisze tu bo tam nikt nie odpisuje.

Obsypuje + lub + i 5

Admin Cienia
Opublikowano

@Blaszko

Obowiązkiem usera jest podanie skana przy wrzuconym pliku. Skan będzie, warn zostanie zdjęty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie no bo pierdolne ja chcę "horse hacka" żeby z konia walić 300 300 300 za jednym hitem bez dmg "z buta" ponieważ moim archerkiem nie dam rady całego spotu w v2 a przy skillu tyle mi luruje !!!! Tak wiec chce tylko walić z konia bez dmg !!!

Opublikowano

To tu masz 1 Hit Killer

W tym jest:

-DMG HACK

-Waląc z Bojowca raz, nasza postać zadaje obrażenia TRZY KROTNIE! Czyli np: Walimy po 300, walimy raz i leci Podobnie jak u DMGHacka ze skillami: 300 300 300

-Można zabijać potworki na GHOST(Potworek zabity na Samym GHOST zostanie zabity, ale nie będziesz miał Dropa ani Expa, najpierw bij go normalnie, potem możesz na GHOST)

To jest ukryta treść, proszę

Do Global Moderator - Plik waży 132MB i nie da się zrobić skana

2ii7jbm.png

Jeśli Ci pomogłem DAJ2nhzxnm.png

Opublikowano

To tu masz 1 Hit Killer

W tym jest:

-DMG HACK

-Waląc z Bojowca raz, nasza postać zadaje obrażenia TRZY KROTNIE! Czyli np: Walimy po 300, walimy raz i leci Podobnie jak u DMGHacka ze skillami: 300 300 300

-Można zabijać potworki na GHOST(Potworek zabity na Samym GHOST zostanie zabity, ale nie będziesz miał Dropa ani Expa, najpierw bij go normalnie, potem możesz na GHOST)

To jest ukryta treść, proszę

Do Global Moderator - Plik waży 132MB i nie da się zrobić skana

No ty kur.wa czytać nie umiesz !!! Chce plik bez tego co jest na czerwono !!!

Opublikowano

Mozliwe to jest ogólnie ??? Chcę takie coś ponieważ na 1hit kilerze po 10 minutach mi sie metek zacina a dmg hacka nie moge w v2 mieć bo całego spota luram a daje rade 1 grupce. !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...