Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupiłem I Co Teraz?

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dla mojej surki ( 1 lvl ) takie itemsy :

Fms +7 śr 26% ( na 15 lvl stożkowy +7 )

Srebrna +8 i ebo +8

Wyze +8

nieszczęsną +6 z kd defa +2

szeroki +7

piecięcio +7 z bonem energia życiowa +4

Yy +7 Spalone

Zostało mi 25kk Co kupić za to ? ( Medale będę dropić )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Legenda
Opublikowano

Dla ciebie :

http://www.mpcforum.pl/topic/168381-inne-co-zmienic-w-eq-potrzebujesz-pomocy-i-dobrej-rady-zajrzyj-tutaj/

liczę na +

Opublikowano

Kup Zbroje, najlepiej YY +8/9. Przyda Ci się na późniejszym levelu. ; )

Opublikowano

A jaki to serwer ?? ;> Bo na niektórych za 25kk nic ciekawego nie kupisz .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Polecam zarabiać na fishbocie (wyexpić noobki 30lvl na fb to raczej nie problem). Czytaj codziennie ku (dla wp nie są jakoś specjalnie drogie). Jeżeli kupujesz to kupuj z sensem. Zamiast fms'a +7 26%sr na twoim lvlu już lepszy byłby +9 a śr 15. Kup naszyjnik / buty na hp lub/i krytyka. Przede wszystkim napisz jak będziesz expił (Normalnie czy expbot).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Idz do m3 i drop sobie fms riby koziki jesionki,antyczne w ciagu godziny potrawie wydropic 2fms 1 rib i itemki

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam taka prosbe jesli kupiles yang z allegro mozesz podac sumiennego dostawce poniewaz szukam kogos kto mnie nie oszuka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ +/pij mleko bedziesz WIELKI!

Opublikowano

Wszyscy dostarczają yangi (inaczej ban na allegro), ale polecam metode ze idziecie w ustronne miejsce i kolo wyrzuca 100kk a ty podnosisz bo wtedy nie ma tradelogu. A przez tobołek jak i handel jest.

Opublikowano

Idz do m3 i drop sobie fms riby koziki jesionki,antyczne w ciagu godziny potrawie wydropic 2fms 1 rib i itemki

To chyba na paru kontach w godzine tyle masz, bo tyle na 1 koncie w godzine nie ma.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...