Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zmieniam Emial Konta Ukradzionego !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPCForum to fajne forum ale dużo dzieci które chcą miec a nie robic ;/ (nie mowie sam mam 14 lat ale mysle ze nie pisze jak neo-kid ... a moze jednak? :P )

@ Do autora tematu wszystko co jest na koncie daj na swoje konto a konto usun inaczej nic nie zyskasz a on .. tez nic nie zyska

:P

jutro czy po jutrze konto bedzie mialo zmienione passy i inny email ;]

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Opublikowano

Double post... eee nie raczej nie ma i dobrze

mysyle ze temat jest do zamkniecia i powienien odrazu byc usuniety ;/ kiego komu czyjes konta? Koles dal mi konto 40lev zabrałem mu boja cale eq powyzywalem GM'ow itp.

Dla mnie zabawa dla niego koniec zabawy :P

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobic to zmienic halso na emailu jego (usunąć konto w tym) i nic już nie zrobi

nie wiem czy to karalne :P A ty skończ z tym TVN wogóle nie wiesz oco chodziło i już robisz problem z niczego.

On to konto kupił na allegro a itemy oddzielnie.

Ten co mu sprzedał anulował zmianę ukradł itemy i koniec. Zgłosił to na allegro i policje i sprawa

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobic to zmienic halso na emailu jego (usunąć konto w tym) i nic już nie zrobi

nie wiem czy to karalne :P A ty skończ z tym TVN wogóle nie wiesz oco chodziło i już robisz problem z niczego.

On to konto kupił na allegro a itemy oddzielnie.

Ten co mu sprzedał anulował zmianę ukradł itemy i koniec. Zgłosił to na allegro i policje i sprawa

EE o ile mi wiadomo to nie można handlować postaciami, itemami, yangami za realna kase jedyna realna kasa to SM...

Jesli doszło by to do Teamu M2 to by jeszcze bana zarobil :P

Czy cos sie zmienilo w regulaminie?

8.png

osinexiologo.jpg

34139.png

34147.gif

33348.png

34003.jpg

Opublikowano

EE o ile mi wiadomo to nie można handlować postaciami, itemami, yangami za realna kase jedyna realna kasa to SM...

Jesli doszło by to do Teamu M2 to by jeszcze bana zarobil :P

Czy cos sie zmienilo w regulaminie?

I dlatego tamten gościu nicku niepodał

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Opublikowano

Jak usuniesz emaila to nic nie zrobia o ile nie bylo na nim konta bankowego konta bankowego

Np Możesz powiedzieć ze kupiłeś od niego konto i dał ci emaila i ty usunąłeś go żeby ci nie ukradł :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...