Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Sposob Na Kowala W Dt

klacur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zaczne od tego że szukałem i szperałem na elitepvp i okazało sie ze jest cos takiego jak Kowal bug w dt.

Polega on na ulepszaniu przedmiotów nie chodzac do kowala na dt.

Odrazu mówie ze testowalem to na jednym privie ale niestety nie działało. Prosze o wyrozumiałośc i przetestowanie tego.

To nie jest zaden wirus ze tak mało wazy tylko pliki root.epk i root.eix

Wklejamy do folderu pack w folderze z gra

Ustawiamy przedmiot na pierwszym miejscu i kilkamy F7

Link do buga

http://www.speedyshare.com/files/23684662/UpgradeDemonTower_by_ugo100.rar

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/dce81692a6bab5a07437866750a13b1020b33707e1c5b8488edc7c11ee1d11c2-1281021400

Oryginalny temat

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/680734-release-upgrade-normal-demon-tower-ugo100.html

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

spierdalaj z tym.

nie ściągajcie tego pewnie jakiś syf, a nawet jak nie to i tak nie działa

Wyrazaj sie gówniarzu zobacz se skan niemoku

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

Opublikowano

dziwne troche daj link do tematu z elitepvpers.de

ok dam przy bugu

/edit. dodane

Przyjmuje -

Legenda
Opublikowano

To nie bug tylko hack bo trzeba to ściągnąć.

Bug jest wtedy kiedy należy coś wpisać gdzieś wejść w grze bez ściągania dodatkowych plików.

Opublikowano

Wyrazaj sie gówniarzu zobacz se skan niemoku

tak to sobie możesz mówić do matki, a nie do mnie dzieciaczku

kowal pojawia się tylko i wyłącznie po zabiciu króla demonów w dt i nie ma żadnej opcji żeby ulepszć inaczej

kapsel.png
Opublikowano

tak to sobie możesz mówić do matki, a nie do mnie dzieciaczku

kowal pojawia się tylko i wyłącznie po zabiciu króla demonów w dt i nie ma żadnej opcji żeby ulepszć inaczej

Tylko ze dziecko drogie to jest zapisane w plikach a nie na serwerze buraku a do tego to nie jest hack bo hacka sie uruchamia a to jest w plikach ktore sie wkleja do metina

Przyjmuje -

Opublikowano

Nie rozumiem was ktos nie da skana to zaraz placzenie dodaj skana aaa bo mi komputer wybuchnie bo to ma wyjebanie duzo virow

tak placzecie jak by to byla jedyna rzecz na swiecie .. od tego jest antyvir sciagnalem nie ma virow

zaraz przetestuje zobacze czy dziala

@Edit

nie dziala w PL metku wyskakuje mi LOG a w wloskim locale error ^^

P.S Gdyby ktorys z was byl by bardziej madrzejszy poprostu by zingorowal tego 2 :> a nie sie wyzywacie nawzajem

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

testowałeś ? nie, więc zamknij ryj

nawet jeżeli działa w co bardzo wątpie to jest skonfigurowane pod metina.de

ZAkmnij pape ty końska spierdolino bo cie tak użadze że nie bedziesz wiedzial jak sie naprawde nazywasz cieciu a napisalem ze testowalem na jedny mz privow na animemt2 ale to jest najlepszy priv jak mogl byc maja swoj patcher wiec gnoju opanuj bo cie wkoncu wypierdola za obrazanie forumowiczów palancie

edit/ ok na pl Nie działa dzieki ze poinformowales i ze sprawdziles a moze na jakims privie pujdzie

Przyjmuje -

Opublikowano

Warny zostały rozdane za każdy bzdurny post.

Widze ze ktos tu nie rozumie po co sie daje tu hacki i pisze tematy ze dostaje sie warny za ??? ten gnój nie dorasta mi dao pięt powinien dostac bana a nie warn widze ze nie tylko ja tu jestem nienormalny

moderator to co zrobiles w tym momencie jest hamskie

Przyjmuje -

Opublikowano

klacur wogóle nie testowałeś haka 0 opisów tylko skopiowane i wklejone a tak wogóle to to nie działa.

po pierwsze czytac nieumiesz a po drugie testowalem jak z reszta pisze wyzej ale nie działało na jednym z privow

Przyjmuje -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...