Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Potworny !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze po wgraniu Patcha 3.5

Pisze mi wszedzie jak sie lacze

Conection Failed Version mismatch

I nie mam pojecie jak to naprawic .

Sciagalem tekstury itp

Np na Mongons Capture the FLag moge grac tylko na mapie "FireClif"

Potrzebuje pilnie pomocy patcha 3.4

Znalazlem na team-batlefield.de ale

pisze mi ze zly plik patcha POMOCY !

DAJE + !

Opublikowano

Musisz jeszcze raz zainstalować gre i wgrac patcha i to conection cos tam wyskakuje jak grasz na serwie z tostem 43 (jakieś tureckie i izraelskie) a próbujesz sie polaczyc z tostem44 (np [M]agnons) jadyna rada włączenie od nwoa gry

1356885104-U84203.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wywal wszystko, przeinstaluj grę, ściągnij jeszcze raz patcha i powinno wszystko śmigać.

1280314365-U1.png

Ci, których zwą wojownikami, podejmują walkę, mając przed sobą jeden cel – zniszczenie wroga. Muszą się wyzbyć ludzkich odruchów i uczucia litości. Muszą zabić każdego, kto zechce im przeszkodzić, choćby samego Boga lub Buddę. Prawda jest sercem sztuki walki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ,nie chciałem robić nowego tematu więc napisze tu,dostałem bana za pierwszy raz używania bota,testowałem,na moim ulubionym serverze Capture The Flag,czy jestjakaś inna opcja zebym został odbanowany oprócz zmiany internetu?

Opublikowano

Format kompa napisanie na forums erwa (zapewne to magnoons) magnoonservers.eu ale tam niedadza ci unbana musisz mieć znajomości jak muffet ulquira itp

1356885104-U84203.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że to jest jak cs. Przecież w to gram. Mam tylko jedno acc na Tactical Ops, nie zakładałem drugiego. Ale mozna miec 2 acc. Wystarczy że na 2 acc zmienisz IP.

09071535498836998897.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Teraz mnie dobiłeś w tym nie ma acc ani steam to ejst jak cs non-steam dostaniesz bana to nie garsz na tym servie chyba ze formatujesz kompa ....

Jak się nie znasz się nei udzielaj....

"Wiem że to jest jak cs. Przecież w to gram." Taa właśnie widać aby kopiujesz poradniki i nabijasz posty....

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Mnie twoja głupota dobija tam nie ma kont ile można ci tłumaczyć długo ci to zajmuje zeby ogranąć tak proste zdanie? "TAM NIE MA KONT"

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Mogłeś popisać sie inteligencją ale coś ci nie wyszło... Wiem że tam nie ma kont, bo wiem że to jest jak CS, ale pisze konto bo brakuje mi słowa żeby 'to' nazwać...

I pisze 'to', bo 'konto' ci nie pasuje.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Po co ta kłótnia ?

@problem 1..

Pobierz TO od nowa.... być może brakuje jakichś pliczków od MP. I zainstaluj patcha 3.50

@Problem2.

Nie rozumiem tego problemu :) Mr0zi0 namotał :D

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...