Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakieś media lub cos w tym stylu , aby było widać uniqa jak naciśne V aby nie było widać mobów wokoło niego abym mółg kliknąc na niego ? tylko nie 50X wiekszy he

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ;)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Admin Cienia
Opublikowano

Joymax też znalazł ten bug i to naprawili, teraz tylko jakiegoś jednego unika widać, urka chyba, ale mogę się mylić. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Joymax też znalazł ten bug i to naprawili, teraz tylko jakiegoś jednego unika widać, urka chyba, ale mogę się mylić. ;)

Urka no i TG tak mi się wydaje.

Opublikowano

a czy jest teraz updatnięty ten patch do media.pk2 żeby było można widzieć wizów i rogali na niewidce? a i kiedyś jeszcze był taki fajny patch, z zaznaczonymi na mapie spawnami uniqów, jets to jeszcze i działa, czy nie?

Opublikowano

Oo pojecie o silku widze przednie w gronie administracji :P Kliknięcie V w grze powoduje znikniecie mobow i graczy, ale zostaja pety, a unikaty tg, cerb,urek, capitan ivy, demon takiego peta posiadaja a klikajac w niego mamy zaznaczonegu unika. Zadnego buga joymax nie wykrył xD

Opublikowano

Oo pojecie o silku widze przednie w gronie administracji :P Kliknięcie V w grze powoduje znikniecie mobow i graczy, ale zostaja pety, a unikaty tg, cerb,urek, capitan ivy, demon takiego peta posiadaja a klikajac w niego mamy zaznaczonegu unika. Zadnego buga joymax nie wykrył xD

Lig idiot bycz? Mówimy że po naciśnięciu V nie widać każdego unika, bynajmniej ja tak mam.

Admin Cienia
Opublikowano

Cóż, tak to jest jak się nie potrafi czytać ze zrozumienie. Z po kliknięciu unikata i naciśnięciu zawsze unik był zaznaczony więc z czym ty tu wyjeżdżasz. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM