Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesional Gm

chrzano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Szukam servera ktory wezmie mnie do pracy i zabawy z graczami jako GM...OD 4 lat gram w metina nie zawiodlem jescze nikogo...

1Czym się zajmujesz na co dzień - uczysz się, studiujesz, pracujesz?

1Mam naimie Krzysztof mam 19 lat 02.05.1990.Mieszkam we Wrześni.Na co dzien uczeszczam do technikum informatycznego(klasa3).

2 Jakie masz zainteresownia poza gra?

2 Interesuje mnie motoryzacja sport i komputery

Cenie też swoje zainteresowania w dziedzinie programowania oraz kilku innych dziedzin pozwalających lepiej poznać komputer.

3Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą pracę jako Mistrz Gry i co skłoniło Cię do złożenia podania?

3Swój "wolontaria" pracy jako Mistrz Gry wyobrażam sobie zapewne tak samo jak większość chętnych na to stanowisko tzn:

-Niesienie pomocy potrzebującym ich graczą w miare możliwości mojej głowy

-Reogranizacja forum tzn skłonić graczy do udzielania się tutaj gdyż tutaj zdobywa się najświeższe informacje z życia serwera itp

-W miare możliwości organizacja eventów na które otrzymałem zgode ( typu stawianie bossów badź kamieni metin itp)

- Wprowadzenie kilku innych pomysłów eventów ( nie zdradze teraz. Jak już zostane ( na co mam cichą nadzieję ) to się dowiecie

4Czy znasz kogoś pracującego aktualnie w Teamie M2 lub teamie innej gry z oferty GameForge? (proszę wymienić)

4Znam ich zapewne jak spora część graczy - Kilka zdań wymienionych na Ventrilo oraz w grze

5Ile czasu w ciągu doby jesteś w stanie poświecić na wykonywanie obowiązków Mistrza Gry

5Grze moge poswiecic co dziennie 8 godzin a w weekend troszke mniej...

6Co innego przemawia za tym, żeby to właśnie Ciebie przyjąć? Masz doświadczenie w administracji? Uważasz, iż posiadasz cechy charakterystyczne dla dobrego Mistrza Gry? Jakie to cechy?

6Mistrz Gry z prawdziwego zdarzenia powinien posiadać wiele cech np. OGROMNA cierpliwość wobec mądrzejszej inaczej części graczy oraz profesionalna pomoc dla tych bardziej wymagających

Sądze że posiadam te cechy w części ( napewno nie anielska cierpliwość ale zawsze jakaś)

Byłem już GM'em na kilku serwerach ( głównie hamachi upadające po miesiącu )

7Podaj poziomy oraz nicki swoich najsilniejszych postaci w grze

7 MEtin2.pl Candia 70lvl woj mental Grymuar sura wp 76 obecnie sprzedany...

Serdecznie Pozdrawiam... I prosze o kontakt GG: 3379840

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...