Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Prosze O Szybką Odp.

zimaziko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Taki Problem Niewiem z Kad i Nawet co mi przyszło na email jest to dlamnie bardzo ważne Proszę pomóżcie (Zjednej Strony troche sie boje a z drugiej niewiem co się dzieje

Ze względu na nie wywiązanie się przez Pana do dzisiaj z zawartej z nami umowy z dnia 14.07.2010 będziemy zmuszeni wystąpić przeciwko Panu na drogę sądową w celu wyegzekwowania przysługujących nam wymagalnych należności. Na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204) doszło do zawarcia wiążącej obie strony umowy.

Pozew przeciwko Panu zostanie skierowany do właściwego miejscowo sądu przez współpracującą z nami kancelarię prawną na podany przez Pana podczas zawierania umowy adres:

andrzej pawlak

02-251 kraków

krolowa 2 1

Przypominamy, że podawanie fałszywych danych osobowych mających na celu wprowadzenie w błąd drugiej Strony umowy stanowi przestępstwo oszustwa zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Jeżeli podczas rejestracji podali nam Państwo fałszywe dane osobowe (otrzymamy wtedy zwrot listu z pozwem) o popełnionym przestępstwie niezwłocznie zawiadomimy właściwe organy ścigania. Do identyfikacji posłuży nam adres IP, z którego nastąpiło zawarcie umowy oraz jej dokładny czas i data. Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.

Pana adres IP użyty podczas zawierania z nami umowy z dnia 14.07.2010 to 95.160.104.6. W związku z powyższym zastrzegamy sobie prawo do wykorzystania zgromadzonych o Panu danych w celu wyegzekwowania należności wynikającej z zawartej umowy oraz ewentualnego przekazania ich właściwym organom ścigania w przypadku podania fałszywych danych.

Niniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.

Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:

1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ

Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.

2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane:

Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C.

Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150

Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - [email protected]

Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=k5tygiOuIehtLb7DqSDiaTs%3D

W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem [email protected]

Z poważaniem,

Zespół Pobieraczek.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Eee ten serwis mial przegrana sprawe sadowa za te grozby. korzystales z pobieraczek.pl poczatkowo platnego ale w regul. bylo ze potem bedziesz placic. nic ci nie zrobia.

Opublikowano

ja tam na sprawach karnych i protokołach się nie znam

- NIe ten dział . wgl. CO TO MA DO METIN 2 ?

- Do mnie przychodziła masa takich maili które ignorowałem ale najlepiej sie z nimi telefoniczne skontaktuj nie bój sie ;] jeżeli coś kręcą to załatw to z policją a jak sie zgadza - zapłac , do sądu jak z tym pójdą to ...

Opublikowano

To czy musisz się martwić zależy od twojego wieku.. Bo jeżeli nie ukończyłeś 14 lub 15 roku życia (nie pamiętam dokładnie) to nie możesz zawierać żadnych umów i mogą ci naskoczyć.

Edit:

A właśnie rejestrowałeś się na tym pobieraczku ? Bo jeżeli nie to olej to.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Skoro jak sam piszesz nie słyszałeś nigdy o tej stronie to ze spokojem możesz pójść zrobić sobie coś do jedzenia, znaleźć jakiś fajny filmik i w spokoju go obejrzeć opychając się soczystym i pysznym jedzonkiem ;].

Sorry ale report bo to zły dział

@Down

no chyba że jakiś dzieciak wpisywał przypadkowy email i tak się to mogło stać ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Powiem ci tak nie płać nic .!!!

Jeżeli oni wystąpią na drogę sondowoą to i tak z góry mają przegraną za to że ich treść powiadomienia o zapłacie wygląda jak wyłudzenie !

jeszcze wątpie że za 98zł będą robili sprawę i tak im się nie opłaca i tak ! koszta sądowe będą większe niż ta cała szopka jest warta

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Po odpowiedziach wyżej i godzinach już wiem, że temat był w takim jednym dziale..

Było już kilka razy na forum, na google jakbyś to wklepał to też byś miał rozwiązanie. Olej

Opublikowano

Nic nie musisz robić mój kolega za samą rejerstracje dostał rachunek na około 400 zł , nie wiedzał jak powiedzieć rodzicom , to więc nie powiedział :) przysłali mu chyba takie coś ze 2 razy i odpuścili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...