Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Idz dalej w metina grac

@krechu

EoDy (epaluette of dead) do 110lvla, powinno Ci cos kasy wpasc

Po 110lvlu jak najszybciej do 125- kasa sie nie liczy przez te 15lvli bo i tak nie zarobisz nic

Po 125lvlu znajdz pt na Mutant Forest i idz expic, powinno wpasc Ci kilka wejsciowek- sprzedaj (o ile nie sa to EoDy) i byle do 140

Po 140lvlu znajdz pt na Pontus Ferrum i jak najszybciej do 150lvla, dobij 8 honour rank na TG, znajdz jakas dobra gildie i idz z ludzmi z gildii farmic IC/Aos/EoD b2f/RH/Aos2/FI

Od czasu do czasu mozesz skoczyc do Fortress Ruina na moby auto cannon-ex (na koncu mapy) i farmic na nich itemki klasy Titanium (itemy ze slotem na ah) i Map party oraz Muster Card: Ruina station

Albo wyskoczyc do Undead Ground na Lihorn Zombie i na nich farmic EoDy

Ale farmienie w FR/UG to raczej dla klas takich jak mFs,Fa,Wi ze wzgledu na zasieg

Jesli grasz Wi/Fa to mozesz na ok. 135lvlu probowac sie zalapac do jakiegos pt na np. Ilussion Castle

Czemu tylko jako Wi/Fa? Jako Wi dobry dmg masz nawet z topaz orbami +6 10cd na 135lvlu

A jako Fa masz heala- na Ilussion Castle boss daje debuffy potezne

-500 magic/attack, defa odejmuje i bez heala byloby ciezko, bo ten boss na 1 strzal spokojnie zlozy kazdego z Was

@Down

K, to ja poprawie tez u siebie w poscie aby nie zmylic nikogo

Dzieki

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

EoD kosztuje 1,3kk~ i sie nie zwraca + leci kasa na poty dużo..

wiec lipton;/

mam 720 defa i 3k hp

No to robisz tak, idziesz do ug pod wieżę, farmisz zapki i je sprzedajesz, podnosisz każdego osma i też go sprzedajesz. Z 1 całego inventory, z samych osmów będzie 1kk.

RAsfepN.png
Opublikowano

Tylko zebys nie podnosil czasem Titanium/Shadowtitanium bez slota (bialy napis)

Podnos wszystkie itemy z niebieskim napisem (orby pherystin kolo 15kk z 2 slotami afaik, a osm bronie 2 slot to juz w ogole dobry zarobek na low lvlu)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

tylko ze mam juz 107lvl (warrior)

i w życiu mi 2slot item nie dropnął ;p

No bo to nie dropi z co 2 moba...

Mi przez 500 lvl'i 3 dropły.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak grasz Wi/Fa/mFS to bez znaczenia, chociaz ja i tak wolalbym Lihorny bo maja mniej HP o ile mnie pamiec nie myli

Jak grasz jakims Sword charem to lepiej na Lihorn Zombie, gdyz latwiej je zebrac (zlurowac etc.)

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Nie, UG to UG, tam kazdy mob dropi EoDy

Tylko na Lihornach jest lajtowo dla Sword charow bo moby podchodza, a pod wieza sa moby, ktore atakujac trzymaja dystans

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

ja bym sugerowałam zakup setu 1 slot item drop i bić mobki w FR/RS na i zarabiać na itemach 1/2slot mozesz tez wbijac crit rate w glovy i sprzedawac ludziom do crafta ( potrzebne do amp)

Opublikowano

Polecam wbić 120 lv 12 CR i jeśli masz dobry set to dasz na B2F radę a na 110 EoD, jak kolega wyżej napisał. Możesz też kupić/dropnąć set na ALZ i próbować zarabiać kasę z takim właśnie setem przykładowo dającym w sumie 200-300% ALZ. A również kupić itemy 1/2 slot item i jak Ci taki wypadnie np z SSA to nieźle zarobisz ;)

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano
120 150 lv 12 CR i jeśli masz dobry set to dasz na B2F

Fixed

Na 120lvlu to jako Wi mozesz isc, chyba ze satysfakcjonuje cie mniej niz 500k zapewne

a EoDa to sie na 100 w adeptach soluje

Set z alz dropem byl fajny kiedys, jak lecialo wiecej alz z mobow, teraz z co drugiego moba leci po .. cale 200alz na jego lvlu, co daje 600alz przy 300%

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...