Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak taxowac swojego 2chara, by w bocie kredyty byly naliczane tylko raz, a nie podwojnie ...

Koziolek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm... nie mam pojecia.. jak skopiujesz silka na iny dysk (bez bota !!) i odpalisz taxera z bota a nooba z drugiego silka (tego bez botow) to dalej nalicza podwojnie?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

A jak nie to zrób tak. Wyłącz bota itd. Odpal normalnie silka ( przez launchera) wbij się na taxowaną postać. Wtedy włącz bota i przez loadera wejdź na taksujacego chara. Myślę że w miarę czytelnie ^^

rapideoUserbar.png
Opublikowano

Nie. U mnie to działa bo jeden char stalluje a drugi bije i jak jeszcze używałem normalnie kredytów to leciało normalnie. A teraz mam 30 dni i kozak ^^.

rapideoUserbar.png
Opublikowano

A ja powiem tak najpierw odpalasz loadera i czekasz az okno ci sie właczy (ten prostokat) potem odpalasz bota zeby raczka była w pasku narzedzi a nastaepnie odpalasz 2raz loadera i czekasz az sie logniesz na sika tylko pamietaj po którego klienta podpinałes bota zebys nie wlazł botem na chara do taxi ...

• Dodaj nową pozycję...