Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stalki Szmaragdowe I Zwykłe Oddzielnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Jak zrobić aby stalki szmaragdowe były oddzielnie? tzn bo tutaj jest temat i tylko podmienia tekstury:

http://www.mpcforum.pl/topic/171697-tutdownszmaragdowe-wyglady-stalek/

A ja chciałbym aby były oddzielnie, czyli np żeby można było mieć szmaragdową ze stallki +9 :D i potem szmaragdową ulepszczać do +9.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość krzywy231
Opublikowano

hmmm...

nie znam się ale to bd jak dodanie nowej broni .

trzeba chyba oddzielne tekstury stalek .

i potem chyba to jakoś dodać do clienta :D

Ps.

Może kierujcie się poradnikiem " Jak Dodać Nową Broń "

Opublikowano

Dawno przy swoim serwerze nie siedzialem wiec nie pamietam jak to sie robilo,

ale jest to proste z tego co pamietam;] Poco dodawac nowa zbroje skoro mozna ja podmienic za te"biale" zbroje ktore nie maja textur(u mnie mialy :P) ... ja tak zrobilem na serwerze mini hwangi...

mini byly czerwone a normalny hwang byl zielony(u wojownika). poprostu zamiast podmieniac za stalke podmien za zbroje np. id 11301-11309 . nadaj textury itp tej zbroji . i masz 2 stalki dla wojownika;] ahha i oczywiscie nalezalo by ustawic def,bony itp. ale to bylo gdzies opisane. jbc znajde i podam link do tematu w razie potrzeby:P

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Gość krzywy231
Opublikowano

@up

lepszy pomysl od mojego :D

potem wykonczyc pliki icon [ albo item ] zmienic nazwe + item_proto = Pseudo szmaragdowa stal :D

Opublikowano

zrobil bym tuta ale znajda sie nupki co go wezma i skopiuja aktualnie na swoim serwie mam nowa zbroja i stalke osobno moge wam nawet ss dac

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

Albo go napisz w notatniku i na pw mi wyslij xD.Bo chętnie bym zrobił a jak próbowałem samemu to nie wyszło;[

rossygn.png

26981.jpg

18706.png

18590.png

21571.jpg

21495.png

31824.png

31453.png

23819.png

Opublikowano

Eh no morze troche ;d tylko że ja próbowałem to zrobić a ty pewnie nie i będzierz czekać az ktos poda ci gotowca a mi morze mógł powiedzieć bądz dać wskazuwki to morze se porazdze.A co do samolubstwa morze maż racje iinym tez by sie przydało więc jak by chcieli to by napisali tutaj xD

rossygn.png

26981.jpg

18706.png

18590.png

21571.jpg

21495.png

31824.png

31453.png

23819.png

Opublikowano

Po prostu musicie zrobić jakby nowy itemek z tą oto teksturą i ikonką, zrobić zapytania do bazy +do clienta item_proto, itemlist.txt, itemdesc.txt i to chyba na tyle

Opublikowano

Jeszcze pliki msm w root.:P

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...