Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe Kody Na Diamenty

Sha

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Poradnik został napisany przeze mnie i zabraniam kopiowania go na inne fora bez mojej zgody.

Witajcie,

jak niektórzy wiedzą jeżeli nie gramy tydzień to dostajemy kod na 50 diamentów/wierzchowca na 30 dni. Znalazłem mały błąd, polega on na tym że:

Tworząc konto na niektórych serwisach pocztowych mamy 1 skrzynkę lecz kilka adresów np. rejestrując się na o2 dostajemy 4 adresy do 1 skrzynki. Oznacza to że na stronie runesofmagic.com można zrobić 4 konta na jednej skrzynce ponieważ nasza skrzynka ma 4 różne domeny (to po @), a system rejestracji tego nie rozpoznaje.

Jak to zrobić:

1.A więc robimy konto(polecam o2.pl);

2.Pod koniec rejestracji naszym oczom ukażą się 4 różne adresy. Spisujemy je gdzieś;

3.Wchodzimy na runesofmagic.com i rejestrujemy nowe konta na wcześniej spisane maile;

4.Logujemy się na pocztę

5.Powinniśmy mieć 4 wiadomość aktywacyjne z Runes of Magic;

6.Klikamy w każdej w nich w link aby aktywować konto;

7.Logujemy się na każde konto w grze;

8. Czekamy tydzień i jeżeli zrobiliśmy 4 konta RoM za tydzień dostaniemy kody na 4x 50 diasów/wierzchowca na 30 dni

Kod działa 1 raz na 1 koncie a więc wysyłamy przedmioty prezentami, lecz niedługo może się to zmienić bo będzie można handlować diamentami a więc będzie można przełożyć diamenty na 1 konto i kupić jakiś lepszy przedmiot.

Polecam także zrobić na każdym z kont postać i się na nią zalogować. Mówię to ponieważ nie wiem czy bez postaci ten trick zadziała

Pozdrawiam i proszę o podklejenie aby temat nie zniknął gdzieś w otchłaniach forum.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Dopisz że jeden kod działa na jedno konto.

ja tak robię ;P

Odbieram diasy i wysyła prezentami, bo inaczej nie da rady -__-

525ffffff.png
Opublikowano

Dostałem wczoraj konika na 30 dni i 50 diamentów, nie grałem nawet tygodnia i starałem się regularnie odwiedzać grę, a treść emaila była mniej więcej taka: Wróć do nas - czy coś takiego :)

Jakiś bug, albo farta mam xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Pasjonat
Opublikowano

Miałem już przygotowane kilka następnych poradników ale coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie, bo człowiek chce innym pomóc a oni mu na przekór. Aż tak bardzo nie zwracałem uwagi na + i - lecz po tym gdy napisałem kilka poradników, wszyscy piszą że ok a tu reputacja spada w dół po ktoś daje minusu bo mu się nudzi? Jeżeli ktoś by chciał aby mu pomóc niech pisze na PW bo pomagać ,,globalnie" nie ma sensu bo człowiekowi ręce opadają.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Jeżeli ty zważasz na liczbę plusów to trochę nie fajnie masz w głowie :) Temat zamykam z powodu spamu :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...