Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to jest tak ze jak zaczales uzywac hackow po tym jak wprowadzili nowy system zabezpieczen to juz nie odpedzisz sie od banow komputer i tak wykryje te mmiales hacki i bedzie ci banowal nastepne zrobione konta..

wiec nie oplaca sie grac tak zeby wbijac jak najwyzsza range,,,

wiem to z wlasnego doswiadczenie...mialem lewe konto zbanowali mi a pozniej zeby sobie pograc na jakims lepszym zrobielem specjalnie reinstal windowsa zainstalowalem na nowo combata i kupilem konto 2 lt (4) i za jakies 2 miesiace mi zbanowali ale ani razu po reinstalu winda nie wszedlem z hackami na konto i wogole nawet nie scigalem zadnych hackow bo sie balem zeby mi nie zbanowali...wszystkie stare usunalem przed reinstalem...

ale trudno zbanowali tozbanowali mam to w dupie teraz tylko na lewych gram i to ostro na hackach

a jak mi juz banuja to przynajmniej mi nie jest szkoda tych konto a juz takim sposobem stracilem z 7 kont.. :D :D :D :D :D

Opublikowano

Maciej dziwne historie opowiadasz :) ja mam konto Noobchar, Cheat Account i Normalne, żadnego oprócz Cheat Account mi nie zbanowali : ) Widocznie ktoś się uparł na twoje IP albo masz pecha xD

@top

Przecież na ten temat już kiedyś było i każdy powinien wiedzieć... ; Jakby było na termin to by od razu napisali : )

userbarwb.png
Opublikowano

ja też mam konto na którym sprawdzam hacki i normalne, oba stoją nie naruszone...

tak ban jest na zawsze.

odpowiedź udzielona, temat zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...