Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam Buga Na Yang, Drop Hacka Na Du-Li

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam działającego buga na yangi do serwera Du-Li s1, jeśli nie ma takiego buga to czy ma ktos moze chociaz pick upa aby podnosilo i temy nie tylko moje? I czy jest jakis trade hack do tego serwera? :P

Dam 5+ za pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorka Za Blad jednak jest ale i tak szybciej zarabiam bez niego jest na cos bardziej wartosciowego?

Wojownik 99LVL-OFF Yt2Game

Sura 109LVL-ON Csyt2

________________________________________________________________________________________________________________

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

________________________________________________________________________________________________________________

728377c25bab4d2da39ce12372604352.0.gif

2db9154287b44a2f9c010345ef4e9dcd.0.gif

Opublikowano

Ahahahah !! Człowieku jak go tak podkręcisz to nie zdążysz kliknąć f7 bo cie lognie xS Wiem ,bo sam próbowałem o ile dobrze pamiętam to ja ustawiałem żeby kupował 30 na 1 klik i ustawiałem żeby klikał co sec i mi w poł godziny 2kkk zarobił i miałem na hwanga xS

O Sry zapomniałem o DH xS Wystarczy autopickup w Kamer Mod. Lecisz red las albo red smok włączas pickupa i jak już będzie drop to zejdź z konia a autopickup ci podniesie drop ja tak zajeba*** z 3 szkaty smoka na Thenextland (już nie działającym błeeeeeee) heh a tam 1 szkata 500kk i jakoś zarazbiałem na życie

Jak pomogłem prosze o +siki

Opublikowano

Tez Gralem na TheNextLand szkoda ze pad a co do pickupa to zarabalem 2 szkaty niebian i obs

Wojownik 99LVL-OFF Yt2Game

Sura 109LVL-ON Csyt2

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

728377c25bab4d2da39ce12372604352.0.gif

2db9154287b44a2f9c010345ef4e9dcd.0.gif