Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dt Kordy Bug

konradstw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kordy na kazdy poziom w dt ale loguje się wchodze do dt na kazdy poziom sie teleportuje i niema mobów i pytanie brzmi czy prznosi mnie tylko wtedy gdy np podczas gdy grupka 1 kiedy ja znajdowałem się w dt wchodzi na wyższy poziom, czy mogę jakoś dołączyć do grupy np jak mnie logneło i gdy zaloguję sie spowrotem i wejde do dt będę mógł dołączyć do tej grupy? A może da się jakoś dołączyć nie wiem ktoś ripka będzie bił ja sie TPne i też będę mógł bić?

Opublikowano

Jeśli na serwie są np 2ch możesz sobie zrobić dt run np na tym 2 i dogonić ich a później się przelogować. A co do tych kordów to wszystkie moby począwszy od 1 piętra muszą być wybite żeby wejść wyżej( ponoć jest taki bug że jeśli masz przywołanie króla demonów mozesz się teleportwec na poziom z kowalem i zabić go omijając tym samym wszystkie piętra, Pozdrawiam Porywacz.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

WITAM

Najlepiej chodzic min. we 2 do DT i jak kogos lognie to przywolujemy czlonka grupy ocjca w dowodzeniu stworzona przez KaMeRa "PRZYWOLAJ".Probowalem tak zeby sie lognac na kordach i mi sie udalo tylko nikogo nie widzialem ale jak ich przenioslo na nastepne pietro to juz normalnie bylem z nimi

Bug yang na PL

TRADE HACK v2.1

ZXYT2

NIE Kocham mpcforum.pl!!!

Po chuj mi te +++ i --- lepiej kliknij na pierwszy odnośnik

Opublikowano

Tak ale na Csyt2 zawsze pelno noobkow chodzi i chodzi o to, ze najdalej 3 razy doszedlem do metkow smierci ale odrazu kick, przewaznie kicka wczesniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...