Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Do L2

Jakub__90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak macie jakies hacki do L2 to prosilbym o umieszczenie ich tutaj xD najbardziej poszukiwane przezemnie to hack na adene, tworzenie itemow i niesmiertelnosc [o ile te 2 ostatnie istnieja] jak nie ma na niesmiertelnosc to zeby jakos trudno bylo mnie zabic ;D

Opublikowano

Witam,Gram na Shadow serverze i wiem ze niema takich kodow jak na niesmiertelnos,co prawda znam pare bogow ale to sa tylko takie male co prawie nic nie pomagaja na dawanie np;tworzenie itemow i zycie dluzej.

Wiem tez jedno znam jeden bug za ktory niektorzy oferuja mi bardzo duzo itemow na serverze i nie tylko.

Wiem jak enchantowac bron zwyklymi enchantami by sie bron wogole nie spalila i tak do 15 jak juz siadzie na 16 bo to jest zmiana koloru to juz nie odemnei zalezy to znowu mozesz jechac moim sposobem az do 25/26 itd.

Opublikowano
Witam,Gram na Shadow serverze i wiem ze niema takich kodow jak na niesmiertelnos,co prawda znam pare bogow ale to sa tylko takie male co prawie nic nie pomagaja na dawanie np;tworzenie itemow i zycie dluzej.

Wiem tez jedno znam jeden bug za ktory niektorzy oferuja mi bardzo duzo itemow na serverze i nie tylko.

Wiem jak enchantowac bron zwyklymi enchantami by sie bron wogole nie spalila i tak do 15 jak juz siadzie na 16 bo to jest zmiana koloru to juz nie odemnei zalezy to znowu mozesz jechac moim sposobem az do 25/26 itd.

moze mogl bys powiedziec cos wiecej? :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pisać takie rzeczy to i nawet ja potrafię. Owszem, wiem że istnieje błąd z enchantowaniem ale go nie znam, a Ty i tak nie powiesz jeśli go nawet znasz. Ja gram na Eternal Sin i powiem szczerze że wkurza mnie ten server, i oszuści których jest tam bardzo dużo. Większość to Turki którzy biegają z bronią 18-20. Chamy z nich nie przeciętne. Kolesie mający 78 lvl potrafią wyłudzać od innych kasę udając początkujących graczy a potem patrzysz jak koleś ma lepszą broń od Ciebie, z resztą przekrętów robią dużo ale nie będą o tym opowiadał bo to nie ma sensu. Problem polega na tym że Turek powie innemu Turkowi jak kantować a Polak Polakowi nie powie.

Ja znalazłem pewien sposób na enchatowanie, ale nie jest to pewny sposób. Zakładacie łuk wrzucacie auto soul shoty, i siekacie np. jakiegoś NPC. I musicie wymierzyć tak aby soul shot był użyty w tym samym czasie co enchant, czyli trzeba enchantować trochę wcześniej, bo jest drobny lag między enchantem. Ale czasami jest ss-lag i sprzęt się rąbie dlatego potestujcie to na jakiś servach z dużym ratem. Może jeszcze na coś lepszego wpadniecie tylko proszę napiszcie to tutaj i nie róbcie z tego wielkiej tajemnicy no chyba że chcecie żeby wszyscy pomiatali Polakami. I takim sposobem luzem enchantowałem na +10 jak nie było lagów na servie to co drugi soul bow wychodził na +10.

Opublikowano

Witam...ja mówie prawde,tak na prawde jest chyba z 50 podejrzen jak sie enchantuje bron zeby siadla,lecz z tego dziala max 3...ja znam ten co kolega wyrzuj mowi ze walisz w NPC-e i enchantujesz,albo z poswiata...jezeli masz brok np; soul bow+4 i jak zoabczysz i to miga to nei siadzie a jesli poswiata jest stala to prubujemy enchantowac....ale probowalem to na normalnych serverach takich jak Shadow...i to nic chuja czasem siada czasem nie wiec...

Moj sposob jest bardzo dobry....i skuteczny lecz czemu ja mam mowic jak i cos sie robi skoro ja nic z tego niemam....

poprostu znam chyba z 50 bugow....np jak ktos gra np HE i rzuca Stun-skill to moge zrobic tak ze rzuca go tak szybko ze nawet nei widac....:P

Albo znam tez co trzeba zrobic zeby strzelac szybciej nawet ejsli sie ma 200 a.speed tak samo jest u maga...anchor w jedna dziesioata sekundy rzuca...trudniej z respawnem skilla,respawnuej sie tak samo jak norlanie lecz rzuca szybciej o wiele:PJak ktos chce cos wiedziec pisac....

Aha i przepraszam ze mnie nie bylo lecz zglupilem adres tej strony internetowej...

Opublikowano

M!ro ----->

Więc dochodzę do wniosku że to co działa na Twoim serwerze nie koniecznie musi działać na moim, no chyba ze testowałeś ten swój patent na innych servch. Ja ostatnio enchantnełem swoim sposobem sprzęt na +15 ;p Niestety na +16 pękł :/ No ale masz rację nie zawsze to działa, to raczej kwestia wprawy i braku lagów na servie. A co do Twojego sposobu to może masz rację że go nie napisałeś .... co to by było jak by dzieci neo się o tym dowiedziały xD ..... mam nadzieję że sam kiedyś do tego dojdę ;p xD A z tym rzucaniem czarków to nawet ciekawe ;) Cancel w ułamku sekundy :D

Jeszcze jednego buga się doczytałem w związku z enchantowaniem. Podobno jak się enchantuje sprzęt kilka sekund przed restartem serva to nawet jak się go spali to po restarcie będzie cały :P ale nie testowałem tego niestety :( Dobre to jest jeśli serva restartują w tym samym czasie np. równo o 3 w nocy.

A i jeszcze coś. Jeżeli na servach są GM shopy to wciąga się strzały żeby wyskoczył ten badziew z ilością która trzeba podać. Potem przerzuca się jakiś sprzęt wpisuje ilość i podobno po zakupie ma się np 15 ss w jednej kratce i jak się enchantuje i jak wyjdzie wszystkie są zenchantowane a jeśli się enchant nie uda to pęka tylko jedna broń z kupki. Testowałem i u mnie to nie działa :( ale może komuś się przyda.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie te wszystkie "bugi" , "sposoby" to o kant kuli potłuc xD

Najlepiej mieć duuuuzzzoooo enchantów i broni xD i lecieć na fart

Lub iść w odludne miejsce :)

Ja mam takie 1 miejsce i tam (tylko tam mi się udało) wbijam na +15 :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

oświeć nas gdzie to jest

max ench>fart or L2Phx

nicki na bfme 2 witch king :

1- bers10000 - sleep

2- ziom9999-very active

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To macie farta i tyle...

Jeśli gracie na serverach java to spróbujcie użyć programu L2phx działa tylko to interluda na kamaelu już nie!!!! dzięki nim robiłem bronie po +100, a safe był 20:D

Ale niestety konfiguracji do tego już nie podam musicie sami sie w tym pobawić:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
To macie farta i tyle...

Jeśli gracie na serverach java to spróbujcie użyć programu L2phx działa tylko to interluda na kamaelu już nie!!!! dzięki nim robiłem bronie po +100, a safe był 20:D

Ale niestety konfiguracji do tego już nie podam musicie sami sie w tym pobawić:D

a mógł byś dać jakiś link skąd ściągnąć l2phx? Z góry dziękuję...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Juz wam mowie moi kochani skad wziac phxa interlude moj update http://www.speedyshare.com/206786915.html a reszte moge podac na wymiane za hlapexa do interlude (phx dziala na kamaelu oraz hellbound trzeba znalesc tylko odpowiednia wersje (mam wszystkie)) Piszcie Pmy oraz na maila [email protected] lub skype w razie klopotu pomoge:) DVK pozdrawia:)

chaotic.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

informacje dotyczace sposobu enchantowania zamiescilem na forum dodalem tez gm chat jesli czegos brak dopowiem niedlugo bycmoze zamieszcze zmiane rasy maina :) ]:->

Cos cie zainteresowalo,?? Moze chcesz wymienic sie informacjami Pisz Skype : Robixs GG 1875676 @ [email protected]

chaotic.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...