Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]Cthookz13 Czyli Paczka CheatóW Do Tactical Ops

MrJoggie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dla was paczuszkę z Cheatami do gry Tactical Ops AoT. Mam nadzieję że nie posypie się za dużo banów

i że będziecie go ich używali z rozsądkiem i ostrożnie.

W paczce znajdują się takie cheaty jak:

-Aimbot + Settings Slider

-TriggerBot

-F e a t u r e s: 3D Radar

- 2D Radar

-RadarCross

- Nade Radar

- Healthbars

- Wallhack

- Player Warning

- NoSmoke

- NoWater

- NoScope

- Moneyhack

- WhiteWalls

- VoteAll

- Show settings on screen

- Show playerinfos on

Mam nadzieję że te cheaty dodadzą wam motywacji do dalszej gry, dostarczą dużo satysfakcji .

Link do Downloadu:

http://www.4shared.com/file/lGgFVZM2/cTHookZ13_by_MrJoggie.html

Naturalnie Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/9538c09ce70e13cf3303ee077833f54395bee7f20385cbbce1519b66d354ebc8-1280259719

Życzę powodzenia i miłej gry :)

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano

Dodam że ten cheat byl już publikowany przeze mnie...

Nie opisałeś jak go użyć ... Można również dodać że ten cheat działa na wersji tylko 3.5... I na większości serwerów został zablokowany poprzez wgranie ESE (programu anty cheatowego)

Skoro już tu piszę odrazu powiem jak go używać...

Włączamy cheat następnie wchodzimy do gry...

Klikając insert mamy liste opcji cheatu które możemy aktywować...

+Aimbot + Settings Slider

+TriggerBot

+F e a t u r e s: 3D Radar

+ 2D Radar

+-RadarCross

+ Nade Radar

+ Healthbars

+ Wallhack

+ Player Warning

- NoSmoke

- NoWater

- NoScope

- Moneyhack

+- WhiteWalls

- VoteAll

+- Show settings on screen

- Show playerinfos on

Legenda:

+opcja która działa

-opcja która nie działa

+-opcja która się nie przydaje

Teraz opiszę poszczególne opcje...

-Aimbot + Settings Slider - Jest to automatyczne strzelanie jeżeli nacelujemy na daną osobe... (zupełnie bez użyteczny jeśli uzywamy go bez triggera) (- łatwe do wykrycia)

-TriggerBot - Jest to automatyczne namierzanie jeśli jest ktoś w zasiegu twojego wzroku automatycznie na niego celuje (- łatwe do wykrycia)

-3D Radar - Jest to opcja która pokazuje nam imiona graczy przeciwnej drużyny tak samo jak i naszej (zupełnie bez użyteczne bez wallhacka)

- 2D Radar - Jest to kwadrat umieszczony po lewej strone ekranu mniej więcej na srodku pokazuje pozycje graczy

- RadarCross - Zaznacza kwadratem pozycje gracza przez ściany (zupełnie bez użyteczne bez wallhacka)

- Nade Radar - Zaznacza krzyżykiem wszystkie aktualnie rzucone granaty + pokazuje ich nazwy

- Healthbars - Pokazuje życie wszystkich graczy (zupełnie bezużyteczne bez wallhacka)

- Wallhack - Pokazuje wszystkich garczy przez sciany + dzięki niemu są dostępne opcje: Healthbars RadarCross 3D Radar

- Player Warning - Pisze na góze ekranu czy ktoś w ciebie celuje czy jest jakiś gracz w zasięgu twojego widzenia do którego mozesz strzelać itp

- NoSmoke - Granaty dymne niedziałają

- NoWater - Niema wody beigasz po dnie..

- NoScope - Niemozesz się ewakuować terrorystą

- Moneyhack - Chyba każdy wie chack an kase (niedziała)

- WhiteWalls - Białe sciany

- VoteAll - głosuje na wszystkich aby wyszli z serwera

- Show settings on screen - niewiem

- Show playerinfos on -niewiem

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Hahahahaha na razie to mi warna nie możesz dać poprawiam twój tutorial bo z niego nic nie wynika napisałeś aby skopiowane opcje cheatu i download.i nie napisałeś do czego służą podane opcje jakie z nich korzyści itp... Dodałem aby swoje spostrzeżenia dotyczace tego tematu widać ze ejsteś nowy na mpc bo tak właśnie się pomaga autorom tematów w poprawianiu błędów....

1356885104-U84203.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy pobrałem Cthookz i łącze się na serwa i mi wszystko zamuliło a kiedy wyłocze i znowu włocze bez Cthooka normalnie chodzi . Proszę o pomoc

Pomogłem daj - :-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie dam nic, bo dałeś cheaty, ale jeden się powtórzył... FAIL^^ ale to nic, to forum o cheatch, botach itp. więc zachęcam do dalszego dodawania:D

Nie polecam grania na chetach, bardzio łatwo zarobić bana, szkoda konta:/

Pzdr.

09071535498836998897.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam siemka ;) czy widzieliście coś takiego że tacy goście na serverku z monster i z grawitacją mieli takie oszczepy i normalnie to jakby tak puścili gdzieś daleko na budynek(byle gdzie) i wciągało ich na te miejsce po prostu ah

sam nie wiem może doczekam się odpowiedzi :rolleyes: tak o se pytam. zależy mi na tym :P :huh:

Opublikowano

otwierasz konsole i wpisujesz hook i sie zaczepiasz gdzieś i cię wciąga jak chcesz się puścić wpisujesz jeszcze raz

Możesz utworzyć binda np na c hook i będziesz sobie tym po całej mapie latał jak ja :P

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Teraz jest coraz więcej serwerów z Ese... lecz są i takie na których nie widzą o istnieniu Hacków.. :)

@Mr0zi0 zgadzam się... szkoda że masz te 90%

Opublikowano

Zależy jaka wersja toat Ja teraz gram na 3.4.0 to tam są zabezpeiczenia jak na 3.5.0 przed dwoma laty.... Aby na niektórych i emczowych jest ACE lub ACP ...

1356885104-U84203.png

Opublikowano

A możesz powiedzieć jak zbindowałeś np właczenie/wyłaczenie aimbota pod klawisz?

yyy powiedz wyraźniej :P chętnie odpowiem ;) a czy chodzi ci o to aby kliknąć klawisz i radar zniknie z okna tacticala i jeszcze raz klikniesz i przywróci ci radar? o to ci chodzi? <_<

Opublikowano

Witam siemka ;) czy widzieliście coś takiego że tacy goście na serverku z monster i z grawitacją mieli takie oszczepy i normalnie to jakby tak puścili gdzieś daleko na budynek(byle gdzie) i wciągało ich na te miejsce po prostu ah

sam nie wiem może doczekam się odpowiedzi :rolleyes: tak o se pytam. zależy mi na tym :P :huh:

powiem szczerze ze ten serwer z potworami to ponoć najlepszy xddd

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Jak byś gral w tą gre to byś wiedział że servery monster sa dla noobów którzy uczą sie grać...

A pozatym takich servów jest mnóstwo :P

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Jak byś gral w tą gre to byś wiedział że servery monster sa dla noobów którzy uczą sie grać...

A pozatym takich servów jest mnóstwo :P

mam zrozumiec ze jestem noob ??

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...