Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hivmt2[Pl][No-Hamachi]

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HivMT2

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer dedykowany HivMT2

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Parametry:

• Procesor: 2x 2.50
  • Pamięć RAM: 2GB
  • Polaczenie: 2Mb/s

raty.png

Exp: 150

Drop: 300

Yang: 300

start.png

Miecz +0 i 5 potek

kowal.png

Ulepszacze: Nie

Magiczny metal: Tak

handlarze.png

hivmt22010080410412150.jpg

Strona serwera:

http://195.116.59.250/

http://195.116.59.250/reg.php

Ip serwera:

195.116.59.250

Status:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=195.116.59.250&port=11002&style=1

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23168156/HivMT2.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/b576763e91992296a16a3f43332d4a56758376b5b8e02e642a153c0fc05cefcf-1278066685

kraj.png

Chunjo chunjo.png

godziny.png

• Poniedziałek: 10-19
  • Wtorek: 10-19
  • Sroda: 10-19
  • Czwartek: 10-19
  • Piatek: 10-19
  • Sobota: Off
  • Niedziela: Off

team.png

• [GA] callo
  • [GM] Mostro
  • [GM] GoToExp
  • [GM] DxxD

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

16274750

forum.png

---

Video

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Na serwerze limit osob to 100 kto pierwszy ten lepszy

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

strona nie uzupelnoina - tekst na zaklądce statusy itp

handlarze nic nie zmieniane - tylko dodane zbroje na 34, 48, 54

nie ma boja/miliatara - tu mogles zwiekszyc drop medali oraz mozliowsc robien ia lev koniaa co 30min-1h

wejde na serv sprawdze drop yang i ogolna atmosfere i dam edit

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

Konika bede dawał od 34 lvl tak jak skille na G1

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

No Serwer SPx +

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

@Mychaa

0 uzasadnień, czysty spam = warn.

Hmm... Jest 1 uzasadnienie poprostu fajny Serwer I tyle poco więcej pisać?

Proszę abyś tego warna Mi usunął

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

ja pierdole co za hujowy serw gmowie tepi jak huj smaic m isie nich chcialo nie ogary takei ten serwer jest do usuniecia .. schowacje sie idioci ;p

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

drasic twoja wypowiedź mnie nie obchodzi innym nic nie przeszkadza

P.S Wgrałem narazie limit osób do 50

giphy.gif

Opublikowano

Na statusie jest off ale serwer on

giphy.gif

Opublikowano

MAM JEDEN problem dlaczego jak wale na dolinie mnie deda kolo BO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

godziny otwarcia odpychają... trzymaj + ale nie zagram

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Zapraszam na serwer

giphy.gif

Opublikowano

oni nic nie maxują mają takie itemy po prostu

giphy.gif

Opublikowano

Przepraszam dzisiaj serwer off z powodu problemu z komputerem jutro powinno być dobrze

Pozdrawiam callo

giphy.gif

Opublikowano

Gram sobie teraz na serwie, nagle kicknęło i błąd, może ktoś wie co się dzieje ;p??

klaunsygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...