Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy wchodze na pewna strona wyskakuje mi takie cuś Unknown column 'sPL' in 'field list' - SELECT sPL FROM tb_extra_translation WHERE sNL='Geen pagina gevonden'

a 2 moje pytanie nie chce robic 2 tematow wiec moj glupi brat zalozyl haslo na windowsie i zapomnial Na viscie czy da sie jakos je ominac?

Opublikowano

Witam mam problem gdy wchodze na pewna strona wyskakuje mi takie cuś Unknown column 'sPL' in 'field list' - SELECT sPL FROM tb_extra_translation WHERE sNL='Geen pagina gevonden'

a 2 moje pytanie nie chce robic 2 tematow wiec moj glupi brat zalozyl haslo na windowsie i zapomnial Na viscie czy da sie jakos je ominac?

1. Pewnie błąd strony.

2.Jeśli nie możesz wejść i nic nie pomoże to będziesz musiał format zrobić.

Opublikowano

1. Do pytania drugiego:

Uruchom w trybie awaryjnym, nie pamietam czy tak to na tym bedzie hasło musisz sprawdzić, jesli uruchomisz to da sie złamać hasło. To wtedy wciszkasz klawisz logo Win+R i w uruchom wpisujesz cmd, pózniej w wierszu wpisujesz net user albo net users i wciszkasz enter, nastepnie wybierasz uzytkownika któremu chcesz zmienic hasło, czyli wpisujesz net user "tu nazwa konta" /random i wciszkasz enter. I po haśle, pozdrawiam.
- zaczerpnięte z LINK

2. Lub zobacz tu - LINK

3. A to już powinno pomóc - LINK