Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Pomocy

RemeG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ustawić gordona abym mógł go zostawić i pójść sobie np na obiad a on sam będzie zabijał na fireteam bo jak ustawiam po swojemu to po jakimś czasie wchodzą do domku i mnie zabijają pomocy :)

Dam "+"

Chodzi mi o to jakie opcje mają być włączone

jtrtsg.gif

Nawet jeśli nie pomogłem to daj +++

^^

1.Gram w Lineage 2

2.Servery PvP

3.Poszukujesz GMa?

4.Jeśli tak to napisz

Kozacka Stronka :) <----------------------------

Budowniczy
Opublikowano

Nie wiem jak sie ustawia na auto atack ale na tele kill i grav lub flyf hack umiem stan tak zadomkiem żeby hp nie odbierało na 1 rundzie dajesz flyff hack lecisz do góry dajesz tele kill i bijesz tylko musisz stać

Opublikowano

Nie wiem jak sie ustawia na auto atack ale na tele kill i grav lub flyf hack umiem stan tak zadomkiem żeby hp nie odbierało na 1 rundzie dajesz flyff hack lecisz do góry dajesz tele kill i bijesz tylko musisz stać

Słuchaj lecisz do góry wlaczasz telekila potem jezeli masz moda na noz to wyciagasz noz ustawiasz w aimbocie na autopiont na 3 chyba ze chcesz walic w glowe to na 1 potem, auto shot i sam bedzie ci walil na tele i zabijal

Opublikowano

nie radze na gravity i tele killa bedziesz mial bana gwarantowanego

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

działa to tak.

chowasz się gdzieś, włączasz hacka, kierujesz strzałkami ( a nie WSAD) postać stoi w miejscu a Ty sobie latasz, zabijasz itp. przeciwnicy widzą cie w tym miejscu gdzie włączyłeś hacka.

Opublikowano

jak ustawić gordona abym mógł go zostawić i pójść sobie np na obiad a on sam będzie zabijał na fireteam bo jak ustawiam po swojemu to po jakimś czasie wchodzą do domku i mnie zabijają pomocy :)

Dam "+"

Chodzi mi o to jakie opcje mają być włączone

Po pierwsze już Gordon nie działa.

A co do tego ustawienia to ściągasz sobie hacka na super nóż później ustawiasz w aimbocie autoshot i tylko telekila jeszcze włanczasz i może sobie iść gdzie chcesz a to Ci samo będzie zabijać.

Jeśli pomogłem daj plusa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Combat Arms na forum rozmawiałem z tak zwanym gm-em i on mówił, że nie banują jesli wykryje komputer, czyli przez ip. banują tylko wtedy jeśli faktycznie zauważą, że ma się bana.

Opublikowano
W Combat Arms na forum rozmawiałem z tak zwanym gm-em i on mówił, że nie banują jesli wykryje komputer, czyli przez ip. banują tylko wtedy jeśli faktycznie zauważą, że ma się bana.

WTF oO? Banują jak masz bana xD?

Ja polecam uważać na Gordonki z opcją autoshot bo ta opcja zostawia Logi - sprawdzą i ban...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Po pierwsze już Gordon nie działa.

A co do tego ustawienia to ściągasz sobie hacka na super nóż później ustawiasz w aimbocie autoshot i tylko telekila jeszcze włanczasz i może sobie iść gdzie chcesz a to Ci samo będzie zabijać.

Jeśli pomogłem daj plusa :)

czy chcesz plusa za cos co przed toba inny gosc napisal? po co tak spamujesz przeciez ja mu wszystko wyraznie wyzej napisalem...a ty napisales to samo slowo w slowo...lol