Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie zamiescic wiec prosze nie usowac tematu

lub prosze o przeniesienie go.

Witam mam pytanko co do kradziezy kont, dostalem e-mail scren: 592a52212aca2_post-188058-0175388001280856426_thumb.jpg

wiadomosc ta poprzez klikniecie w 1 z linkow zmienia natychmiast e-mail na inny np. z [email protected] na [email protected] i podaje login.

chcialbym sie dowiedzie jak to zrobic

bez reklam serwerów

Opublikowano

wchodzisz na www.mmogame.com na tom stronke i klikasz zarejestruj i wypełnaisz pola e-mail podajesz ofiary a Hasło :np Wygrana :) i on w to kilika i tobie dochodzą wszystkie id i chasla na meila :)

@ech zapomniał bym xD jak ofiara kliknie w ten link co jej dojdzie to wchodzisz znowu na www.mmogame.com i tam wpisujesz taki email jak ktos ma np; [email protected] i Haslo: wygrana

licze wiesz na +

Opublikowano

a gdzie znajde login do gry bo nie moge znalesc i nie da sie zalogowac aha i haslo sie zmienilo ja zmienilem na metin2 to w grze haslo tez sie zmienlilo?

bez reklam serwerów

Opublikowano

Po prostu pytasz kolesia o E-mail, albo najlepiej że oddam konto 60 lvl w Dobre ręce, On piszę że chce, no to mówisz żeby od razu podał Ci e-mail a Ty zmienisz na Jego

Wchodzisz na http://pl.mmogame.com/user/register następnie wpisujesz e-mail który Ci podał, a hasło ,,aktywacja"

Koleś akceptuje to tam w lewym górnym rogu masz E-mail i hasło

To wpisujesz jego e-mail oraz hasło aktywacja

Opublikowano

wchodzisz na www.mmogame.com na tom stronke i klikasz zarejestruj i wypełnaisz pola e-mail podajesz ofiary a Hasło :np Wygrana :) i on w to kilika i tobie dochodzą wszystkie id i chasla na meila :)

@ech zapomniał bym xD jak ofiara kliknie w ten link co jej dojdzie to wchodzisz znowu na www.mmogame.com i tam wpisujesz taki email jak ktos ma np; [email protected] i Haslo: wygrana

licze wiesz na +

1 pytanie; co to są chasla?

2 pytanie; skad pomysl, ze tobie przychodza wszystkie id i hasla na maila? Jestes tak malo inteligentny czy po prostu glupi , jak nie wiesz to sie nie odzywaj

Opublikowano

Chasla dla tego uzytkownika to jest poprawność jezykowa którą zostawił w szkole

@topic

Sprobój na swoim koncie i zobaczysz jak to działa

Jak sie zarejestrujesz wchodzisz w zakladke moje gry i tam masz jakies konta wybierasz 1 i klikasz i masz zalogowane na str metin2 i teraz zmieniasz na swoje dane i gotowe

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dzieki wszystkim juz wiem o co chodzi... a i jeszcze 1 jak szybko zmienic e-mail zeby ktos nie musial go potwierdzic? bo mnie tak oszukano wlasnie i zmieniono e-mail a mi name-mail nie przyszla zadna wiadomosc!

bez reklam serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...