Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc - Czy Warto?

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

owszem ma sens. ZSZC to moim zdaniem najlpeszy serwer.Tylko teraz jest zamkniety reg wiec musisz kupic konto na allegro. najlepiej kupuj u osob które maja ponad 500 konto poniewaz tam masz pewnosc ze nie bedzie okradziony :)

Build?

najlepiej full int wtedy raz dwa wbijesz max lvl.

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

Raz moge mu dac konto raz z danymi do zmiany haslo noł problem nie naciagaj go na konta na allegor bo moze sam sprzedajesz

czy warto grac? - owszem warto serwera predko nie zamkna na pewno 105lv wchodzi za 1tydzien / 2tygodnie

build - bow str / spear int

ale po wejsciu 105 podobno glavier rosnie w sile ja mam bowa full str kosa jak ich malo na pvp ale wlasnie juz zaczolem glaviera 72 lv i narazie ladnie leci :) wiec wbijaj press na PW albo gg 15553943 jak chcesz konto... ja nie hackuje mam 8b golda full set sos 10dg garm female +5 FB 100% glavia tez sos 10dg +5 ;D dla mojej glavierki ,a na bowie tez mam luxx wiec nie mial bym podstaw do hacka. pozdrawiam

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

modralo nie rob se spama ja staram sie pomoc a nie nabijac posty pochwal sie co ty masz nie wychodze na pvp bo ciagle mi malo i farmie itemy / sp na 105 gap i tyle ;]

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

masz az o 1 wiecej bravo xD dobra koniec tematu powiedzialem co chcialem ;]

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Z tego co widziałem to ładnie ownią glavierzy str. i full int s/s. xD Bow int jest przereklamowany. :) Spear pure int tylko na grinding, a 7:1 daje jeszcze radę i na pvp.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Szczeze? To nie polecam Ci tego serwera, prędzej czy później i tak ci się znudzi jak z każdym privem.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Z tego co widziałem to ładnie ownią glavierzy str. i full int s/s. xD Bow int jest przereklamowany. :) Spear pure int tylko na grinding, a 7:1 daje jeszcze radę i na pvp.

Hehe dobre. Glavier to najgorszy build full int s/s też do najlepszych nie należy. spear(full int) bow(full str) i blader te buildy są najlepsze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hehe dobre. Glavier to najgorszy build full int s/s też do najlepszych nie należy. spear(full int) bow(full str) i blader te buildy są najlepsze.

Glavier najgorszy ?LOL xD

To pozdro :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

A co jest gorsze od glaviera ? Nic :P

Hahaha kozak jestes!! Najgorszy na PvP jest Nuker ;]

Server- ZSZC[fire]

Nick :Soner/ SoNe

Bulid Bow full str/Nuker s/s

lvl; 92/96

Opublikowano

@LaskaKentaki Skąd żeś się urwał. xD Rozumiem jakbyś miał pure inta spear z ekstra EQ FB 100% +5, a glavier full str by miał NPC itemki to byś go rozwalał. xD Lecz niestety glavier str na pure int speara na 1 lub 2 spelle. xD

Full str bow? Hah. :) Niby mocny, mocny? Hmm bez crita nic nie zdziała. Mało takich i wcale dobrze sobie taki nie radzi z s/s intem, ani glavierem. Chyba że ciągle combo arrow używasz, by twój przeciwnik nie mógł dojść. Może wtedy padnie bez potów.

Blader str? Hmm. To już ciężka sprawa. Jak tu takiego opisać? Pomyślmy. Słaby dmg, to pewne. Fajnie taki się bije na pvp. Ale nie wiem jak się o nim wypowiedzieć. Może i dobry, może...

Gram na zszc od samego początku. Podczas bety miałem bowa int (i nie za każdym resetem byłem full int) i z całym EQ 10d i bowem na 98 prawie wcale nie padałem na pvp. :)

Wiem że pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi. Bo to co napisałem, to zaobserwowane przeze mnie wydarzenia. A przecież wiadomo, że za każdym razem jest inaczej.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...