Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Tut) W Dt Do Kowala Na 6 Piętrze

gad516

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce wam wyjaśnić jak się chodzić do kowala w dt na 6 piętrze....

1.A więc pierwsze piętro. Czekamy na metka aż spadnie jak już się nam ukaże to go ubijamy i przechodzimy dalej.

2.Na drugim piętrze ubijamy wszystkie moby i przechodzimy dalej.(UWAGA JAK ZGINIEMY I WEŹNIEMY ROZPOCZNIJ W MIEŚCIE TO PRZENIESIE NAS DO M1 NA KOLEJNYCH PIĘTRACH TEŻ TAK BEDZIĘ)

3.Na tym piętrze trzeba ubić wszystkie moby i króla(ale to jeszcze nie kowal)

4.Tu trzeba ubić wszystkie kamienie metin (możliwe że coś z nich dropni) gdy rozwalimy kamienie przenosi nas na kolejne piętro

5.To piętro jest z pieczęciami i zaczyna lecieć czas(20min lub 15min) z każdego spota mobów dropi zazwyczaj 1 kamień otwarcia jak już zdobędziemy kamie przeciągamy go na starożytną pieczęć(taki słup) i upuszczamy

6.To już tera jest kowal czas nam leci .Więc ubijamy NAJPIERW wszystkie stwory a króla na końcu(ta kolejnoś jest b.ważna bo jak zabijemy króla wcześniej kowal sie buguje i nie bezie można uleprzać)

UWAGI:

-Każdy gracz może tylko raz uleprzać

-jak masz mini 75lv to możesz wszystkich przenieś na kolejne piętro (klikasz na kowala i wybierasz przenieś dale czy coś takiego)

Jak było to do kosza a jak nie to daj -------

reklama

Opublikowano

4.Tu trzeba ubić wszystkie kamienie metin (możliwe że coś z nich dropni) gdy rozwalimy kamienie przenosi nas na kolejne piętro

-Nie wszystkie.. ? Przynajmniej na privach tak jest że ubijasz ten 1 pojawia się ich kilka i zabijasz odpowiedniego i przenosi..

6.To już tera jest kowal czas nam leci .Więc ubijamy NAJPIERW wszystkie stwory a króla na końcu(ta kolejnoś jest b.ważna bo jak zabijemy króla wcześniej kowal sie buguje i nie bezie można uleprzać)

-Na chińskich (prywatnych serwerach) nie ma to żadnego znaczenia, bo pytałem się chinczyka.. Bug jest jak jesteś przywołany a bijesz.

I popraw literówki :)

(Jeśli coś źle napisałem to nie cytujcie i nie wyzywajcie od noobów -_-)

Opublikowano

tak masz racej z 1 cytatem ale z tym 2 to nie zawsze jest tak jak napisałeś ale dzięki za poprawke

reklama

Opublikowano

a jak dojsc na bossa?? bo mnie po kowalu wywala:D

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

ja mam 71.

Mam pytania:

1.gdzie leci naj wiecej expa, chodzi tam gdzie naj wiecej(nie pytac sie o lv)

2.gdzie sa jakies bossy?(w ktorym miejscu)

3.jakie sa najlepsze bossy!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

ja mam 71.

Mam pytania:

1.gdzie leci naj wiecej expa, chodzi tam gdzie naj wiecej(nie pytac sie o lv)

2.gdzie sa jakies bossy?(w ktorym miejscu)

3.jakie sa najlepsze bossy!

To chyba nie w tym temacie.. Może spróbuj tu : KLIK

Opublikowano

"uleprzać" pr0 ort a to to każdy wie więc wsadz sobie w dupe takie szity ;x... może najpierw pomyśl potem pisz? odemnie nic ;x..

Opublikowano

Ja się osobiście wstrzymam.

Nie dam + ani - , Dałbym - za chęci

ale literówki, używanie capa, Brak kolorystyki :)

Wstrzymuje się :P popraw trochę i będzie dobrze:)

6348517.jpg
Opublikowano

No co za...

Po *** robisz tut skoro sam nawet nie wiesz?

Pewnie grasz na privie i nie umiesz czytać po chińsku, bo na piętrze z metkami trzeba ubić jedynie 2 metki - diabła i upadku

Na pieczęciach jest czas 20 minut.

Wgl wątpie, żeby ktoś tutaj nei weidział co to jest DT

Opublikowano
xMateXx Napisano dziś, 04:06

No co za...

Po *** robisz tut skoro sam nawet nie wiesz?

Pewnie grasz na privie i nie umiesz czytać po chińsku, bo na piętrze z metkami trzeba ubić jedynie 2 metki - diabła i upadku

Na pieczęciach jest czas 20 minut.

Wgl wątpie, żeby ktoś tutaj nei weidział co to jest DT

że tobie jest nie potrzebne to nie musisz innych obrażać, Jak masz spamić takimi głupimi odpowiedziami to wg nie pisz

reklama

Opublikowano

Znane ale nowym może się przydać.

kilka błędów, które juz wymieniono ;)

I z metkami jest inaczej

Osoba która bije pierwszego dostaje kordy i przedostatnie to metin,po którego ubiciu idziemy wyżej ;)

+ jak pomogłem :PP

525ffffff.png
Opublikowano

Myślalem ze te forum jest do publikowania cheatów

a tutaj niewidze zadnego bota itp :D

Opublikowano

TO jest BEZ sensu i w ogole do bani, po co to robic skoro na oficjalnym forum metka jest wyjebany w kosmos poradnik., laczie z tym jak zrobic wymarzonego kowala, oraz pelnym opisem dojsca do ripa z przydatnymi info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...