Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwie są najdroższe małże bo postanowiłem wrócić na pl i chce zostawać fishbota na noc żeby troche kaski sie nazbierało i w tym problem gdzie je sprzedam najdrożej??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tam gdzie są droższe małże tam i są droższe inne itemki, więc to chyba nie gra dużej roli. Zapotrzebowanie na małże jest już jednak bardziej ważne, a mało ich widzę na S24 i często widzę jak wiara pisze na wołaju, że kupi małż. Co prawda chodzą one tylko po 200k(tylko w porównaniu do innych serwów), ale serwer ma dopiero miesiąc, więc da się na małżach wyżyć. Szczególnie jak na nocki postawi się parę FB.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Myślałem nad s24 ale zagram jednak na s2 a wszystkim po + leci

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Zdecydowanie feniks , sprzedałem napalonemu kolesiowi 3 małże po 2,4 kk za sztukę :)

Proszę daj + :). Odwdzięczę się .

anime4itahi909.png

Opublikowano

S12 :D Małże po 1-6kk, chodziły po 225k

Krwawa Perła 10-15kk kiedyś opchnąć po 2,5kk nie mogłem

Niebieska 18-25kk

Biała 28-32kk

Opublikowano

Malze to na s1 kupuja NAWET po 2,5kk... Ja sprzedaje po 2kk. Ale FB na noc nie polecam, lepiej z rana i siedziec przy kompie i co 30 minut patrzec :D.

Opublikowano

Malze to na s1 kupuja NAWET po 2,5kk... Ja sprzedaje po 2kk. Ale FB na noc nie polecam, lepiej z rana i siedziec przy kompie i co 30 minut patrzec :D.

W jakim królestwie ty po tyle sprzedajesz? Ja w Chunjo po 1kk max sprzedać mogę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...