Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy dobrze napisalem temat ale chyba widomo o co chodzi. jest to drugia oplacalna opcja kupowania SM rubinow itp. . kupuje sie gdzies karte wpisuje z niej kod i sie ma . tylko nie wiem gdzie kupic pytalem na stacji benzynowej i kiosku ale nie wiedza nawet oco chodzi

Opublikowano

@Siema Heniu

Nie warto z tego korzystać.Aktualizują raz na ruski rok.

@Top

W Salonie Vobis i w różnych sklepach o tematyce telefonicznej

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Taa, na stronie jest źle napisane, ja jak poszedłem do Vobisu to koleś nawet nie wiedział co to jest ;) PSC można też kupić na niektórych stacjach benzynowych.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W większości sklepów monopolowych można nabyć psc, lecz sprzedawcy nawet nie wiedzą, że takie coś mają. Mówisz sprzedawcy, że to taki druczek jak doładowanie do telefonu, on sprawdza na tym kalkulatorze^ czy ma.

Opublikowano

hehe

bylem u tego kolesia a on nie wiedzial co to jest to mu powiedziedzialem ze za ta karte mozna se w grach dodatki dodac to juz skumał oco biega

• 3 lata później...