Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Sposób Z V2 ... Komenda/Trik

3rr0xxxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić małe niedopatrzenie ze strony Metin2.pl a mianowicie jak zostać bogatym za jednym wejściem do V2 (loch pająków drugi loch : )

1.Potrzebujemy przepustki do v2 ,można ją zdobyć po przez kupno SM bądz tym sposobem za freeko ;P ale 3ba się troche narobic :)

http://www.mpcforum.pl/topic/175783-tut-darmowe-smocze-monety/

bądz tym :D

http://www.mpcforum.pl/topic/99184-poradnik-v2-za-darmo/

2.Kiedy pozbieramy itemy które nas zainteresowały i mamy w eq wpisujemy w Chacie (enter)

/click_mall

wyskoczy nam wtedy okno do wpisania hasla-po wpisaniu otworzymy IS

Teraz !!Nie zamykajac okna IS !! wpisujemy:

/safebox_password HASLOdoMagazynu

np: /safebox_password 000000

3.Do naszego magazynu wzocamy itemy z ekwipunku

4.Robimy nową postać -1lvl-idziemy do depo otwieramy magazyn wyjmujemy złom (itemy skradzione w v2 ) sellamy

5.Cieszymy się kasą :)

______Jezeli taki tem. juz byl to prosze o Zamkniecie

PS:nasz kochany GMowski team niedlugo zlikwiduje komende ; (( na forum juz sie przystawiaja do tego a więc wrazie jakich kolwiek nie porozumien proszę sapac do nich :P

Co do bana :

Wszędzie,wszyscy piszą nie wpisuj bo bd miał bana, itp . JEzeli WIERZYSZ w to to zrob noobCHara 1lvl i dawaj :P

Czy są za to bany ?

Otoz odpowiedz brzmi :

Postaci które bd używały komendy aby się wzbogacic itp ite sruuuuuuu -pierdolenie gma ; ))

Sprawdzilem to na moich wszystkich kontach w metku ,czekałem dwa razy pod rząd na czwartkowe (2) resy i co ?

_______i gówno zadna postac jest nie zbanowana____Jezeli GMy chciałyby banować postacie-a (GM) to są osoby raczej tylko__lenie xDD

musiałyby przewertować cały ten LOG i B _ _ wie co ; )) Najwyzej to zlikwidują komende ; ))

Opublikowano

wg mnie wiekszosc osob o tym nie wiedziala - ale co ja sie mecze - i tak sie wypierać bedą

+'sik leci :)

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Dwa tematy skleił do kupy i myśli, że kozak :P

Większość ludzi to zna, jednakże niektórzy mogą niewiedziec ^^

525ffffff.png
Opublikowano

Leca bany juz za ta komende to uwazac radze.. 5 osob z mojego serva juz dostano Bana na wszystkie konta ktore mieli

old-metin.jpg
Opublikowano

Żeby nie dostać bana: Musimy jakimś nobcharkiem wejść do v2. Włączamy u niego auto pick upa i główną postacią wyrzucamy drop i kase yang droperem. Na nobcharze wpisujemy komendy na hasło i dalej już wiecie. Potem potki wyrzucamy noobcharem w v2 i podnosimy postacią. Ot cała filozofia, a najwyżej bana noobchar załapie.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

dokładnie, nie sprawdzą w logu, bo już dawno posypałyby się bany za komendę /hack w Metin2mod :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...