Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie ;p

Posiadam bowa inta 20 lvl , char ma wyfarmione 500k sp wiec na jakis czas starczy ff , build pacheon 110, fire 110, cold 66, light 34, chodze w protectorze. Ale do rzeczy. Botuje butterfly wizardem, i nie wiem , gdzie dalej botować tak ,aby się nie zacinał... jezeli móglby ktos to baaardzo prosze o podanie jakiejs mapki z wyrysowanymi spotami, zeby nie padał ani się nie zacinał na obiektach...oczywiscie pod moj build.... moga byc mobki nawet slabsze o 3-4 lvle od postaci,byle by nie padal a exp lecial troszeczke ;p. od 20 do 40 lvla albo chociaz około 35. Jezeli mozna tutaj na tym forum dawać jakies + ,dobre opinie ,piwa(nie wiem czy cos takiego jest na mpc ;p) itd dam najlepsze oceny... dziekuje..

Opublikowano

Witam ponownie ;p

Posiadam bowa inta 20 lvl , char ma wyfarmione 500k sp wiec na jakis czas starczy ff , build pacheon 110, fire 110, cold 66, light 34, chodze w protectorze. Ale do rzeczy. Botuje butterfly wizardem, i nie wiem , gdzie dalej botować tak ,aby się nie zacinał... jezeli móglby ktos to baaardzo prosze o podanie jakiejs mapki z wyrysowanymi spotami, zeby nie padał ani się nie zacinał na obiektach...oczywiscie pod moj build.... moga byc mobki nawet slabsze o 3-4 lvle od postaci,byle by nie padal a exp lecial troszeczke ;p. od 20 do 40 lvla albo chociaz około 35. Jezeli mozna tutaj na tym forum dawać jakies + ,dobre opinie ,piwa(nie wiem czy cos takiego jest na mpc ;p) itd dam najlepsze oceny... dziekuje..

Na 20 to czasami się załąpiesz na taxi ong, myślę żę wbijesz tam ~30lvl a wtedy to już możesz dać postać na soldiery w dh 24-25 lvl.Lub demon horse, u góry mają ładny spawn.A jak nie znajdziesz taxi to polecam ci chakije od strony jangan tam jest pusto i Ci się raczej nie zatnie.Potem możesz się przenieść na devil bugi też pusto bez scinek.