Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podzial Internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam modem Motorola SBV5121E i 4 komputery w domu(laptop +3PC)z czego 2 nie uzywam.Wszystkie Win XP Prof.

Chcialbym zapytac czy jest mozliwos do tego modemu podlaczenia 2 komputerów, jeden Przez rj-45 drugi USB.

Potrzebuję szybko internetu na oba komputery, nie mam czasu i pieniedzy na rounter.Siec kablowa INEA.

A moze jest mozliwosc Połączenia tyuch 2 komuterów jakoś inaczej, przez jakis program,emulujący rounter.

Nie mam zamiaru tych 2 PC uzywac jako routerów lub cos takiego,Taka opcja nie wchodzi w GRE

PC podlaczony do internetu:

Amd Semprom™ 2700 mhz

2GB Ram ddr2

Ati Readon 4350 HD 512 MB.

Plyta Glowna MSI

(komputer kupiony tydzien temu)

Laptop,Ktory ma miec dostep do internetu

NTT System Corrino 321

Intel Celeron M 1400

265 MB ram

Ps.Bardzo,bardzo mi zalezy, zeby nie kupowac Routera, a żeby internet był,niskim koszztem.

Chcalbym dodac,że Laptop bedzie tylko chodzil wtedy co komputer,Zastanawiam sie nad routerem wirtualnym.

Pozdrawiam.

Dla Osob wscipskich, Tak systemy są LEGALNE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Nie wiem. Według mnie podłącz internet do jednego komputera przez usb. Potem połącz te 2 komputery skrętką i utwórz sieć domową (poradnik). Następnie zainstaluj program ruterujący, np. WinRoute Lite 4.25 (download) i powinieneś mieć internet na obu komputerach. Ostatecznie kupno rutera ...

Opublikowano

Z tym poradnikiem to przesadziles:)

Tylko nie wiem czy ten program nie bedzie czasem blokowal metina:)(Funkcja firewalu)

Skredke mam, rogram sie sciaga,tylko mi siec cos padla,bo zawsze sie komputerki widzialy a ostatnie kilka dni nic.

Musze od nowa zrobic siec i bedzie dzialac :)

CZy bedzie dzialac na kartach sieciowych wbudowanych w plyte glowna?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refersh.

Wyskakuje mi taki blad, komus kto dziala winroute lite 4.2.5 prosze o cracka, instrukcje jak ustwic internet

592a5a2026d63_post-235283-0274984001282151863_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uruchamiam i to samo, reinstal nie pomaga.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png