Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

retail awm

maestro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wez kurwa dziecko tylko spam robisz...poczytaj forum a nie pierolisz...zal report

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

rade? wygląda mi to na spam n4pie...i sam jestes nudy...mowilem poczytaj forum a nie...

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

razor jeżeli uważasz że temat niepotrzebny to po co spamujesz? nie wypowiadaj sie na takie tematy i będzie git, a nie zaraz mnóstwo neo kidów będzie się wypowiadało...

90921442.png
Opublikowano
ja polecam retaila na AWM....na 3 slocie AUG i wymiatasz !!

WOOW żal on tylko napisał jak myślimy oo AWM a ty juz spam wez ty przeczytaj regulamin

@UP zgadzam się z tobą juz grałem z takimi AUG 3 slot i PSG 5th slot albo AWM na 5 slot

Opublikowano

ZAJEBISTY JESTEŚ!!! Kurwa nie można mieć PSG na 5 slocie nawet jak masz premium, 10 retaili, 100000 kredytów i jesteś adminem ( tego ostatniego nie jestem pewien xD ).

qulpak14- ban do 30.10.08 r. Moja wina, moja wina. Odpokutuję to :D Kiedyśśś.....

piczochlas.png

Opublikowano

mialem konto premium retail awm, mialem z IS PSG_1 i Aug i chcialem dac na 3 i 5 slot te bronie i C**j, niedziałało więc nie gadaj że można

@ Topic Retail na Awm jest dobry, uważam iż będzie to dobry zakup

@UP można mieć tylko 1 retail na 1 koncie

@Down na 1 zdjęcie i 8 znaków(ze spacjami) mogles nie robić new posta tylko dać edita do poprzedniego co miales go 3xUp ^^ ale ok

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

ciechan10 co to za spam ?? krótki post : nie. ale czego dotyczy ?? nie można psg czy nie zamykać o co ci człowieku chodzi ?? nie rozumiem

@Gadzet nie mozna psg na 5 slot

@Moderatorzy Zamknijcie ten temat bo spam się robi

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano
Nie można kurwa mać -.- koniec kropka ksiądz konopka D:

Widać, że znasz sie na wr... powiedz lepiej jak tam twój 10 lvl z ssg?

jaki ty masz level ze tak sie wozisz? xD

Opublikowano
Nie można kurwa mać -.- koniec kropka ksiądz konopka D:

Widać, że znasz sie na wr... powiedz lepiej jak tam twój 10 lvl z ssg?

dziecko niech sobie pogada niech mu ulzy myśli ze ma 5lvl i jest Pr0 a ja mam 22lvl ale uukradli mi i gram lepiej niz ty za 40lat więc cicho bądz

Opublikowano
dziecko niech sobie pogada niech mu ulzy myśli ze ma 5lvl i jest Pr0 a ja mam 22lvl ale uukradli mi i gram lepiej niz ty za 40lat więc cicho bądz

Wow 22 lvl to tydzień flagowania...

Gdybyśmy się znali pare miechów temu byś miał szanse zakupić 41 lvl z famas retailem za jedyne 350 zł więc nie kozacz do innych swoim pro 22 lvl wbitym na super jumpie ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...