Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was stronę:

To jest ukryta treść, proszę

Jest to strona poświęcona gadżetom,katalogom,próbkom i innym pierdów.

Jak z niej korzystać?

To proste należy się zarejestrować,następnie wybrać interesujące nas gadżety lub próbki,katalogi.To bardzo dobrze ponieważ użytkownicy tego portalu dodają często tam sprawdzone lub nie strony z której można zgarnąć gadżet.

Jak wysłać do producentów o gadżet?

Wystarczy wejść w dział FAQ a tam są już gotowe teksty które wystarczy skopiować i wysłać ale jeśli macie lepszy pomysł na tekst to czemu nie na swoją rękęSmile

Skąd mogę sprawdzić czy na pewno przyślą mi gadżet?

Wystarczy sprawdzić komentarze i nieraz screeny podają że otrzymali gadżet.

Ten temat możecie także poświęcić rozmowie o tym czy dostaliście gadżet.Mam nadzieje że administracja nie przyzna warna za reklamę bo z tego co wyczytałem regulamin to nie powinienem dostać xD

a42612f26.gif

Opublikowano

Kolejna stronka z darmowymi rzeczami wtedy taśmy teraz "gadżetom,katalogom,próbkom i innym pierdów".

Czego ludzie nie wymyślą.

Opublikowano

Wszystko dla was B) Wiesz...komuś się może przydać, poza tym ja coś dodaje na forum, szukam na stronach darmowych rzeczy itp... Nie wiem jak ty <_<

a42612f26.gif

Opublikowano

Ja na tej stronie juz 3 rzeczy zamowiłem ok. 2 tygodnie temu ... I gdzie one są :(...?

Ps. był podobny temat w ktorym ta strona juz padła

Opublikowano

Mam dla was stronę:

To jest ukryta treść, proszę

Jest to strona poświęcona gadżetom,katalogom,próbkom i innym pierdów.

Jak z niej korzystać?

To proste należy się zarejestrować,następnie wybrać interesujące nas gadżety lub próbki,katalogi.To bardzo dobrze ponieważ użytkownicy tego portalu dodają często tam sprawdzone lub nie strony z której można zgarnąć gadżet.

Jak wysłać do producentów o gadżet?

Wystarczy wejść w dział FAQ a tam są już gotowe teksty które wystarczy skopiować i wysłać ale jeśli macie lepszy pomysł na tekst to czemu nie na swoją rękęSmile

Skąd mogę sprawdzić czy na pewno przyślą mi gadżet?

Wystarczy sprawdzić komentarze i nieraz screeny podają że otrzymali gadżet.

Ten temat możecie także poświęcić rozmowie o tym czy dostaliście gadżet.Mam nadzieje że administracja nie przyzna warna za reklamę bo z tego co wyczytałem regulamin to nie powinienem dostać xD

hehe ziom tobie to chyba placa za dawanie tych stron z tymi rzeczami za free x.D kazdy taki temat z rzeczami za free...patrze a tam ty jestes autorem, ile ci placa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...