Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze! Już 4 razy dziś dostałem DC na Petrze, i 2 razy gra sama z siebie mi się wyłączyła, nie było nawet żadnego komunikatu jak tego ze znakami zapytania lub jakichś innych... (z resztą nie pierwszy raz to już mam)

Czy tylko ja mam takie problemy od 4 dni, czy ktoś jeszcze ich doświadczył?

Jak temu zapobiec?

Opublikowano

Kurcze! Już 4 razy dziś dostałem DC na Petrze, i 2 razy gra sama z siebie mi się wyłączyła, nie było nawet żadnego komunikatu jak tego ze znakami zapytania lub jakichś innych... (z resztą nie pierwszy raz to już mam)

Czy tylko ja mam takie problemy od 4 dni, czy ktoś jeszcze ich doświadczył?

Jak temu zapobiec?

Wbijasz z oryginalnego launchera?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Może złapałeś jakiś syf ... przeskanuj kompa antywirem i CCleanerem.

Opublikowano

ewętualnie zrób tak :

Prawym click> menedzerz zadań> procesy na sro clijent click prawym i najmniejszy pryriorytet ustaw u mnie działało na taki problem lub podobny ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

yhym... no spróbuję, jak obczaję czy coś się zmieniło po skanach...

jak na razie "przeleciałem" kompa moimi antyvirami AVG i SUPERAntiSpyware i w każdym wykryło mi po 1 nie groźnym wirusie (jakieś trojany)...

IMO to nie ich wina raczej, jutro jeszcze spróbuję przeskanować on-line MKS'em bo od wczoraj coś jest nie tak z nim... <_<

Opublikowano

niby jak mój może nie wyrabiać? dopiero co go uruchomie, na Petre wbijam sie 20-40min max. w tym czasie zdążę wejść do neta i odwiedzić 6 witryn i po wszystkim, a kiedy się logne od razu wywala...

mam 4Gb ramu

procek i5

karta graf. GeForce 250GTS

i co mu może przeszkadzać z takimi parametrami?

teraz mam podobną sytuację z WarRockiem nawet... <_< włączam grę, loguję się wchodze na mecz i gra sama się zamyka w przeciągu sekundy... :angry:

Opublikowano

Spróbuj przez launchera. Jak odpalałem przez sbota autologinem to właśnie tak miałem. Jak z launcherem będzie OK to coś z hardmodem, a jak z launcherem nie będzie działać to reinstall silka.

1683786366.png
Opublikowano

Wina leży po stronie HardMod'a i tyle. Czekaj na nową wersję :)

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...