Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Około 15Kk W 2 Dni ^^

Szczupakooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Poniżej opiszę jak zarobić około 25kk w 2 dni. :rolleyes:

Więc zaczynamy :)

Dzień pierwszy

Najpierw trochę inwestujemy w eq. Kupujemy / Robimy Mnisia, Tradycyjny, Bojową długi miecz i stożkowy miecz na +5/+6.

Robimy Woja Mentala dobijamy 5lvl i dajemy 1 w tąpniecie/duchowe a reszte w silne.

Wbijamy nim 7 lvl na wilkach i idziemy na niedźwiedzie aż do 18

Mamy już kilka ulepszaczy, sellamy je i robimy/kupujemy żelaka +5/+6, 5katna +5/+6 i tygre +6/+7

Wbijamy 21 lvl na zaprzysięzonych, dajemy postać do giildi ustawiamy żeby wpłacała expa i idziemy na małpki.

Zostawiamy tam EM2 na noc a rano wchodzimy i mamy około 25-30 medali.

Dzień drugi

Robimy 2 konto, też mentala, przerzucamy mnisią, chełm, tarcze i miecz na 5 lvl i expimy sie tak samo aż do 18 lvla.

Mamy już więcej kasy (z medali) więc kupujemy szeroki +8/+9 tygre +7/+8 5kątną +5/+6 i żelaka +5/+6.

Idziemy na dzikusy (każdy ma swój spot) idobijamy tam 26lvl i dajemy postać do giildi żeby wpłacała expa

Zostawiamy 2 boty na noc i rano jak wchodzimy będziemy mieli około 4 marmurów 25 medali jakieś księgi (sun zi, poli itp.) i ulepszacze np. kawałki klejnotu czy kawałek zepsutej zbrojii.

I to tyle, życzę miłego zarobku ^^

Opublikowano

takich tutów jest pelno ale trzymaj + na zachete :D :D

ani2yg3ag5.gif

prosperion_20752_9.png

Powered by Windows 7 => www.go-windows.de

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

jezu odpalasz 2x konto na fb i masz przez noc 100kk to poco sie meczyc z medalami a tut juz byl podobny

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tutorial bez sensu moim zdaniem na 2 dni 15kk???? To na metkach w m2 więcej w 1 dzień zarobie lub na rybkach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W dupe sobie w sadź tego tuta. Było

Daje -

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

No to ja mam lepszy sposób, dziennie wyciągam +/-140kk

(aury 15kk, wirki 5kk, berki 5kk, medale po 2kk - ogólnie zarobek nieziemski :).)

Robimy postać 1 lvl, wbijamy nią 5 lvl, byle gdzie, wybieramy wojownika body(1 pkt wir, 1pkt berek i reszta w aurę aż do m1, a potem berek do m1, wirek zostanie na 1 pkt.) i idziemy na przeklęte zwierzaki, tam wbijamy 18, potem na małpy aż do 25-30, potem już bijemy metki w m2. Na 36 lvlu dochodzimy do gildii i już więcej nie wbijamy lvli tylko oddajemy expa i bijemy metiny.

Czyli proste - expimy postać do 36 lvla i nie więcej a potem jedynie metki :).

Zarabiam tyle w około 3-4 godzinki (w weekendy troszku dłużej ponieważ więcej dzieci się kręci po m2), najlepiej jest w dni robocze rano i również wieczorem po 22.

Dropię z rękawicą zlodzieja, używam kamermoda(speedhack, szybciej znajduje metiny), paczki która powoduje że mogę przechodzić po górach itd i waithacka, niekiedy również Mobber Hacka(na małpach, szybciej jest ;d). - Oczywiście zablokowany HS.

that's all

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...