Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym zagra??

• Sura WP
      9
    • Szaman Smok
      4
    • Ninja Dagger
      0
    • Wojownik Body
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Tak jak w opisie mam dylemat i nie wiem czy zacząć grac od 0 zupełnie. Poprzednią postacia zaczołem grać na począku wakacji lecz dosłownie wczoraj zostalem zbanowany permanętnia za FB.

Chciałbym zacząć od nowa postacią, którą nie będe musiał się martwic o ceny ku, a jednoczesnie eq ie będzie bardzo kosztowne. Zależy mi również o dobry solowy exp jak i w PT. Nie znam bardzo budowy tych postaci(grałem zazwyczaj mentalem) więc prosił bym o niewielkie wskazówki jaką postacią zacząć i jak ją dobrze zrowinąć w krótkim czasie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

2868.png

Opublikowano

Szaman Smok lub Ninja Dagger. Z tym, że musisz wybrać - tańsze eq i droższe ku ninji, czy droższe eq i tańsze ku szamana.

Co do szamana to full int (jak będzie cię miał kto podexpiać lub będziesz jechał na em2) lub 1wit:2int. Co do skilli to nie ma co mieszać - stary dobry bulid full buffki lub jako 2-gi jakiś skill atakujący (strzelający smok).

Dla ninji jest masa poradników i bulidów :)

Ale zaznaczyłem Ci szamana smoka, tacy ludzie się przydają - no i topka jest twoja. No chyba, że tak jak na s23 gościo z top1 ma top1 szamana xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...