Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijam Ii Wywala Na Pulpit

Siemus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem za każdym razem mnie wywala jak chce wbić. Wbijam na bocie. Wygląda to tak że już się wbija czarny ekran i jestem na pulpicie. Czytałem inne tematy i żadne rozwiązanie mi nie pomogło. Dodam że 2 dni temu mi wszystko chodziło pięknie prawie 0 crashy. Proszę o pomoc i z góry dziękuje

@edit napisałem że czytałem inne tematy i nic nie pomogło -.-

Opublikowano

Jest To winna Bocika Kochanego ;] trzeba z tym żyć niestety ;]

Server- ZSZC[fire]

Nick :Soner/ SoNe

Bulid Bow full str/Nuker s/s

lvl; 92/96

Opublikowano

Ja miałem to samo przez cały dzień. Ok. godz. 23 ustąpiło i wbiłem :) Crash'a miałem przy wyborze postaci. Musisz czekać ; o

Takie już życie :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Próbowałem jakieś 4h, też dostawałem crashe. O 16 o dziwo wbiłem... ale zaliczyłem około 100 crashy, nerwica już brała :D

Też byłem zdziwiony, dzień wcześniej 0 crashy, no może kilka...

Wszystko przez rejestrację otwartą... ciężko wbić naprawdę. Teraz od 6 odpaliłem, wbiłem za 1 razem i mam spokój :P

Opublikowano

Nie jest to wina bocika tylko SrProxy. Rozwiązanie znajduje sie w znalezieniu innego proxy :) a możliwości jest dużo więć powodzenia :)

I nie jest to wina bota bo przy wyłączonym bocie a jedynie z sr proxy będziecie mieli to samo. :)

sygnae.jpg

Opublikowano

Nie jest to wina bocika tylko SrProxy. Rozwiązanie znajduje sie w znalezieniu innego proxy :) a możliwości jest dużo więć powodzenia :)

I nie jest to wina bota bo przy wyłączonym bocie a jedynie z sr proxy będziecie mieli to samo. :)

Dokładnie bez bota przez proxy wbijałem to też crash występował :mellow:

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

A mógłby ktoś zapodać takie proxy? I czy jest jakis inny program ktory zastepowalby proxy?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

SZEF'u ;) a mi owszem ;/ ale podobno jest taki sposób włączcie bota i wg wszystko tradycyjnie nastepnie wyjmiscie z folderu confingi plik bez nazwy i plik o nazwie twojej postaci jakos tak to bylo i wlonczcie gre :) ja sprawdzam to wlasnie jak wbije bez crasha to napisze :D odpowiedz moze nadejsc od teraz do 5h ;P zależy od serwera

DZIALA !!! :D ale jaja za jakis czas pojawi sie temat z ss co i jak przeniesc :D

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

A mi zcrashowalo ;< Rozumeim ze taka kolejnosc?:

wlaczam szczurka

wlaczam proxy

wlaczam bota (nie wlaczam start)

usuwam tamte configi

daje start itd ?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

znacyz ja odpalam bez szczurla bo loaderem ;P i nie usywasz tylko przenosisz je 3 pliki na pulpit naprzyklad a puzniej jak wbijessz dajesz je spowrotem

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Hm.. to moze to byla przyczyna... ale watpie ze twoj sposob pomoze... podasz gg?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Ja również miałem ten problem.. rozwiązałem go takim sposobem mianowicie cofnąłem system do dnie gdy było wszystko ok xD

I jak na razie sprawuje się nieźle

Teraz nasuwa się pytanie jak to zrobić ??

Start--> Uruchom --> wpisujemy msconfig--> wybieramy "Uruchom przywracanie systemu"

I jeżeli pamiętamy kiedy był sprawny to przywracamy sobie go..

Man nadzieje że pomogłem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja również miałem ten problem.. rozwiązałem go takim sposobem mianowicie cofnąłem system do dnie gdy było wszystko ok xD

I jak na razie sprawuje się nieźle

Teraz nasuwa się pytanie jak to zrobić ??

Start--> Uruchom --> wpisujemy msconfig--> wybieramy "Uruchom przywracanie systemu"

I jeżeli pamiętamy kiedy był sprawny to przywracamy sobie go..

Man nadzieje że pomogłem :)

Pozdrawiam

Za dobry pomysł raczej to nie jest.

Bo można utracić ważne dane jeżeli ktoś dopiero zapisał na dysku.

A po przywracaniu systemu ich już nie będzie.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Za dobry pomysł raczej to nie jest.

Bo można utracić ważne dane jeżeli ktoś dopiero zapisał na dysku.

A po przywracaniu systemu ich już nie będzie.

Zawsze można zgrać sobie ważne dane na jakiś dysk zewnętrzny..

To jest alternatywne rozwiązanie..

Nikogo nie zmuszam do tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...