Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działające Kody Na Pkt Na Playspanie Itp.

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł żeby założyć temat w którym każdy będzie mógł dodawać od siebie działające kody na playspanie na punkty i zniżki. Jeśli któryś z modów uzna to za dobry pomysł, proponowałbym ten temat gdzieś podpiąć na widoku. Oszczędziłoby to zbędnym tematom które jak podejrzewam będą założone w przyszłości.

Tak więc zaczynam i dorzucam od siebie następujące kody:

1111-1111-xmasan-162516 - 50pkt

JULYREG - zniżka 10% przy zakupie czegoś ponad 5$ na stronie

Dorzucam kod na następne 50pkt, ale chce zaznaczyć że 2 kodów na 50pkt nie da się wpisać w określonym czasie. Jak już dowiem się czy się będzie dało chociaż po tygodniu przerwy to dam znać.

1111-1111-xmasan-236959 - 50 pkt

Nie wiem jak ten temat przetrwa na przestrzeni miesięcy a może lat tak więc nie miejcie pretensji jak jakiś kod nie będzie już działał bo może się skończyć jego termin ważności. Te 2 kody które zamieszczam są dzisiaj ( patrz na datę ) sprawdzone i działają na 100%, skorzystałem z nich dzisiaj kupując premium silver na 30 dni.

Proszę o rozpatrzenie mojej prośby o przypięcie tematu.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Thx przydało się plusik .

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

A więc zacznę działa mi dużo reklam miałem 1000 pkt reklamy jak np.

Gwallet-pepsi 21 pkt trzeba sie zarejestrować,filmy wystarczy obejrzeć.

Surveys-coś tam z runes of magic 73 pkt trzeba się zarejestrować i potwierdzić oraz quiz z Alicją w krainie czarów dajemy byle jakie odpowiedzi pytają nas o dane kopiujemy i generujemy z tąd www.fakenamegenerator.com a gdy beda te reklamki sponsorów klikamy no thanks skip itd. można próbować inne quizy.

fajna stronka o playspanie www.playspan.xaa.pl niestety albo padła albo coś robią ;/

Proszę o + i 5 co 10 + oraz 3 5 daje następna reklamę :P

SORRY TO DZIAŁ O KODACH NIE DOCZYTAŁEM :/;/;/ ALE PROSZĘ NIE USUWAĆ I ŻEBY MOŻNA BYŁO TEŻ OFERTY DAWAĆ.Bo nigdzie nie dają tylko sam musiałem się uczyć :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A więc zacznę działa mi dużo reklam miałem 1000 pkt reklamy jak np.

Gwallet-pepsi 21 pkt trzeba sie zarejestrować,filmy wystarczy obejrzeć.

Surveys-coś tam z runes of magic 73 pkt trzeba się zarejestrować i potwierdzić oraz quiz z Alicją w krainie czarów dajemy byle jakie odpowiedzi pytają nas o dane kopiujemy i generujemy z tąd www.fakenamegenerator.com a gdy beda te reklamki sponsorów klikamy no thanks skip itd. można próbować inne quizy.

fajna stronka o playspanie www.playspan.xaa.pl niestety albo padła albo coś robią ;/

Proszę o + i 5 co 10 + oraz 3 5 daje następna reklamę :P

SORRY TO DZIAŁ O KODACH NIE DOCZYTAŁEM :/;/;/ ALE PROSZĘ NIE USUWAĆ I ŻEBY MOŻNA BYŁO TEŻ OFERTY DAWAĆ.Bo nigdzie nie dają tylko sam musiałem się uczyć :P

ta stronka zmieniła domene... (pewnie tam przesiadywałeś w "działające oferty PS/G1")

nie chce robić oddzielnego tematu.. wie ktos kiedy będzie na ps 400g1c??

@topic: ok, masz tego plusa..

Opublikowano

Wrrrr tutaj może dyskusja ogólna jakie są dobre reklamy itp jakimi programami szybko nabijać prem i własnie te kody a w poradniku można je dopisać;]

Jak mówi Liroy sztuką jest żyć a najpiękniejszym arcydziełem jest żyć i nie zejść na psy.

Opublikowano

Na playspanie jest 400 g1 ;} po lewej str , macie zakladki gier . wybieracie virtual currencies , rozwinie sie lista i klikacie G1 Credits i tam jest te 400 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...