Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisz co dokładniej bo gra jest od 18 lat to nie mogę wejść mam 14

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

hmm..... Oto jest reflink : http://koksland.pl/ref.php?foxx bot ma go kliknąć 100 razy . Ten bot ma za zadanie wejść na jakąś bremkę proxy wkleić link i kliknąć go nie ważne czy będzie wchodził na bramkę czy coś ale ważne żeby jak wchodzi na ten link miał inne ip . Gdy wejdzie na link już to musi kliknąć jeszcze w odnośnik poratuj koksa bo inaczej nie dostane datku . Reflink ma się wklejać gdy bot będzie gotowy a nie do skryptu . I mam jeszcze jedną prośbę jak byś mógł zrobić zakładki że w jednej był by datkomat do koksland.pl a w drugiej to ja już zrobię . I nie pisać mi tu że wy odwalacie całą robotę bo ja nie umiem coś takiego zrobić więc nie zrobie .

Opublikowano
Gdy wejdzie na link już to musi kliknąć jeszcze w odnośnik poratuj koksa bo inaczej nie dostane datku .

Napisałem . Czytaj całość a nie początek . Albo specjalnie żeby post sobie nabić ?

Opublikowano

a co robi program poczytaj instrukcje obsługi to sie pezkonasz ze i klikać tez potrafi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zmieniasz metode na POST i wpiszujesz : input name="send"

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...